Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor’da skandal darp iddiası!

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim’in alacağını alamadığı gerekçesiyle TFF’ye şikayet eden 22 yaşındaki futbolcu Mertcan Çam’ı tesise çağırdığı ve yanındaki yaklaşık 10 kişi ile genç futbolcuyu darp ettiği iddia edildi. Çam’ın darp olayının hemen ardından bir araçla memleketi Trabzon’a gittiği ve burada sağlık raporu aldıktan sonra Emniyet’e giderek kulüp başkanı hakkında şikayette bulunduğu öğrenildi.

Darp olayını gerçekleştirdiği iddia edilen Kulüp Başkanı Emin Yetim ise, bunun gerçek olmadığını, geçen yılki şikayetine rağmen futbolcuyla anlaştıklarını, darp olayının menajeri tarafından ortaya atılan dedikodu olduğunu aktardı.

Futbolcu Mertcan Çam'ın ağabeyi de, “Darp olayı doğru, elimizde fotoğraflar mevcut. Hukuki işlemler menajer aracılığıyla başlatıldı. Kardeşim şu an Trabzon'a doğru yola çıktı.” diyerek iddianın doğru olduğunu savundu.

KULÜP AÇIKLAMA YAPARAK YALANLADI

Şanlıurfaspor Kulübünden yapılan açıklamada, "Bazı basın yayın organları ve Sosyal medyada yayılan Futbolcumuz Mertcan Çam'ın Kulüp başkanımız tarafından dövülmesi ve telefonlarına el konması haberleri kesinlikle gerçek dışıdır. Kulüp olarak edindiğimiz bilgilere göre Profesyonel Futbolcumuz Mertcan Çam, bugün saat 19.00'da yapılan antrenmana çıkarken dışarıdan tesislerimize gelen ve kim olduğunu öğrenemediğimiz kişi ya da kişiler tarafından saldırıya uğramış ve tehdit edilmiştir. Kendini bilmez ve hasta ruhlu kişi ya da kişiler tarafından saldırıya uğradığını düşündüğümüz futbolcumuz Mertcan Çam'ın uğramış olduğu saldırı bizleri de derinden üzmüştür. Futbolcumuza saldıran bu şahısları en kısa zamanda tespit edilerek cezalandırılması için elimizden ne geliyorsa yapacağımızı da belirtmek istiyoruz.” denildi.

‘KULÜP OLARAK ÇOK BÜYÜK TEPKİ GÖSTERİYORUZ’

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “Futbolcumuzun telefonlarına el konulduğu belirtilen yalan haberlerde ifade edildiği gibi olmadığı, telefonlarının antrenmana çıkacak olmasından dolayı kendi odasında olduğunu kulüp çalışanlarımız tarafından tespit edilmiştir. Futbolcunun başkanımız tarafından darp edildiğini öne süren ve yalan haber yapanlar hakkında en kısa zamanda hukuki sürecinde başlatılacağını beyan ediyoruz. Ayrıca Futbolcunun, kulübü alacaklarından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet ettiği için dövüldü denilen, gerçeği yansıtmayan, aynı zamanda Şanlıurfa'ya ve Şanlıurfasporumuza zarar veren bu yalan yanlış yayınlara kulüp olarak çok büyük tepki gösteriyoruz. Şanlıurfaspor kulübü olarak kulübümüzü TFF'ye ve FIFA'ya çok sayıda futbolcu başvurmuş ve aynı zamanda Şanlıurfaspor'da futbol oynamaya devam etmişlerdir. Bunun en açık örneği de Mertcan Çam'dır. Geçen sezon kulübümüzü alacakları için TFF'ye şikayet etmesine rağmen sezon başı kendisini yine transfer ettiğimizi herkes bilmektedir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49