Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor'da İsmail Haktan
 PTT 1'inci Lig ekibi Şanlıurfaspor, Bursasporlu İsmail Haktan Odabaşı'nı renklerine kattı.
 
Sarı Yeşilli ekip, Bursaspor'un geçen yıl Denizlispor'a kiraladığı orta saha oyuncusu 22 yaşındaki İsmail Haktan Odabaşı ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
 
 
İsmail Haktan Odabaşı Kimdir ;
 
Futbola Bursaspor’un alt yapısında başlayan 1991 doğumlu futbolcu en büyük özelliklerinden biri olan sürati ve çevikliğiyle dikkat çekip bu takımda profesyonelliğe geçiş yaptı. 3 yıl Bursaspor’da top koşturan genç futbolcu 2009-2010 sezonunda Bursaspor da süper lig şampiyonluğu yaşadı.
 
2012-2013 sezonunda Denizlispor’a kiralanan futbolcu burada 29 maçta 5 gol atarak takımındaki performansıyla bu dönemde yılın en iyi genç oyuncularından biri seçildi ve tüm takımların dikkatini çekti. Aynı zamanda Genç Milli Takımlar seviyesinde 32 kez forma giyen oyuncumuza PTT 1.Lig 2013-2014 sezonunda sarı yeşil renkli forma altında başarılarının devamını temenni ederiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49