Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor’da hoca istifa etti
  PTT 1. Lig ekibi Şanlıurfaspor'da teknik direktör Cihat Arslan istifa etti, yönetim de istifayı kabul etti.

Hafta sonu sahasında Antalyaspor'a 3-2 yenilen Şanlıurfa'da teknik direktörü Cihat Arslan istifa kararı aldı. Arslan'ın istifa isteğine yönetim de olumlu cevap verince yollar ayrıldı.  3 haftadır kazanamayan Şanlıurfaspor ligde 19. hafta sonunda 6. sırada yer alıyor.

Cihat Arslan (9 Şubat 1970, Balıkesir), Türk eski futbolcu, teknik direktör. 1988-1990 arasında, zamanın 2. lig takımı Ayvalıkgücü'nde profesyonel olmuştur. Karşıyaka ve Galatasaray'ın eski futbolcularındandır. Futbolu bırakdıktan sonra teknik direktörlük yapmaya başlamıştır. Şuan da Şanlıurfaspor'da Teknik direktörlük yapmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49