Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor’da Göksü ile devam
Şanlıurfaspor yönetim kurulumuz yapmış olduğu toplantı sonrası mevcut hoca Ömer Can Göksu ile devam kararı aldı

Dün akşam saatlerinde Şanlıurfaspor tesislerinde toplanan yönetim kurulumuz, Teknik direktör arayışlarından vazgeçtiğini deklare ederken, Tam destek verdiği Ömer Can Göksu ile sezon sonuna kadar çalışmaya karar verdi.

Ömer Can Göksu hoca ile yola devam edeceğiz, Yaptığımız toplantı sonra Ömer hocamıza güvenoyu çıktı, kendisine yönetim kurulu olarak güveniyoruz, Şanlıurfaspor’da şuana kadar çok başarılı bir grafik çiziyor, yönetim kurulu olarak ta sezon sonuna kadar kendisi ile yola devam edeceğiz”

Şanlıurfaspor’a katkısının olacağını düşünüyoruz, Şanlıurfaspor’un başında çıktığı maçlarda oynattığı oyunlar bizleri, taraftarı ve Kamuoyunu memnun etmiştir.

Şanlıurfaspor, Ömer hocanın kariyeri açısından da önemli bir hedef olacaktır diye ümit ediyoruz.

Bugün itibari ile Futbolcular kulüpte toplanarak kendisinin başında olduğu idmanlar başlayacaktır. Yine bugün itibari ile kendi ekibini oluşturarak yola devam edecektir. Şanlıurfaspor yönetim kurulu olarak kendisine başarılar diliyoruz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49