Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor'da Eylik imzaladı
Şanlıurfaspor, Samunspor’dan Serdar Eylik ile 1.5 yıllık anlaşmaya vardı
İstanbul'da Doğa Sigorta Genel Müdürlüğünde gerçekleştirilen imza töreninde kendini Sarı Yeşilli renklere imzayı atan Serdar, Şanlıurfaspor’a geldiği için mutlu olduğunu söyledi.
Futbol şube sorumlusu Nihat Kırmızı’nında hazır olduğu imza sonrası Şanlıurfaspor forması giyecek olan Serdar, uçakla Antalya'ya giderek kampa katıldı.
Galatasaray alt yapısından yetişti
Şanlıurfaspor’un yeni transferi Serdar Eylik Galatasaray alt yapısında yetiştikten sonra Kiralık olarak Orduspor, Denizlispor, Karşıyaka, Giresunspor, Kayseri Erciyespor ve Ankaraspor formaları giydi.
Bu sezon başında Samsunspor ile bonservisi ile anlaşan 24 yaşındaki futbolcu, futbol yaşamı boyunca toplam 100 maça çıkarak 15 gol attı.
Şanlıurfaspor ara transfer döneminde daha önce Müslüm Yelken, İbrahim Yılmaz, Hami Çolak, Bekir Ozan Has ve Eldin Adiloviç'i kadrosuna dahil etmişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49