Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor'da bir istifa daha
PTT 1.Lig ekibi Şanlıurfaspor’da Teknik Direktör Engin Korukır’ın ardından Zafer Tüzün’le de yollar resmen ayrıldı.
Dün yapılan yazılı basın açıklamasında Teknik Direktör Engin Korukır ile yolların ayrıldığı ifade edilmişti. Korukır’ın bugün saat 13.30 itibari ile resmen görevine son verilirken, takıma büyük umutlarla getirilen ve büyük hayal kırıklığı yaşatan Sportif Direktör Zafer Tüzün’ün de görevine son verildi. Sezon başında geldikleri günden bu yana eleştirilerin başında yer alan Teknik Direktör Engin Korukır ve Zafer Tüzün ile resmen yollar ayrıldı.
Şanlıurfaspor’un 2015-2016 sezonu için takımı şampiyonluğuna taşıyacak bir Teknik Direktör ile anlaşma yapması bekleniyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49