Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor’da 17 Futbolcuya İmza Töreni
PTT 1.Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da ara transfer döneminde takıma katılan 17 futbolcu için toplu imza töreni düzenlendi.
Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde, ilk yarıyı 13 oyuncuyla tamamladıklarını hatırlattı.
 
Ara transfer döneminde 14 futbolcuyu farklı takımlardan 3 futbolcuyu ise altyapıdan profesyonel takıma dahil ettiklerini anlatan Şimşek, şunları kaydetti:
 
"Muhteşem bir kadromuz var. Urfaspor'un artık Süper Lig'e çıkması şart çünkü bu ligde daha önce mücadele eden 6 futbolcumuz var. Şanlıurfaspor, inşallah önümüzdeki yıl bu ekibiyle Süper Lig'de olacak. Transfer sürecinde emeği geçen tüm yönetim kurulu üyelerimize ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum."
 
Kulüp Başkanı Şimşek, ayrıca yeni transferlerin kısa sürede takımdaki yerini alacağına inandığını söyledi.
 
"Transferin maliyeti 3 milyon TL"
 
Transferlerin takıma yaklaşık 2 milyon TL'ye mal olduğunu ifade eden Şimşek, yaptığı açıklamada ‘’Tabi bu 2 milyon lira değerle transferler gerçekleşti. Birde bu yönetim 1 milyon lira geciken paraları ödedi. Bugün itibari ile cebimizden 3 milyonu masaya koyduk. seyirciyi coşturup, iyi sonuçlar alacaklarına inandıklarını vurguladı.
 
Şanlıurfaspor’un kadrosuna kattığı yeni isimler Teteh Bangura (Forvet) : Bursaspor, Onur Akbay (Stoper) : Bursaspor, Murat Kayalı (Orta Saha) : Elazığspor, Mikail Albayrak (Sol Açık) : Eskişehirspor, Serdar Dursun (Forvet) : Eskişehirspor, Gökhan Kaba (Forvet) : Adana Demirspor, Hamza Gezmiş (Stoper ve Sağ Bek) : Göztepe, Sercan Hacıoğlu (Kaleci) : Beşiktaş.  Selim Akbulut (Stoper) : Kırklarelispor, Ömer Ateş (Sol Bek) : Denizlispor, İbrahim Yavuz (Sağ Bek ve Stoper) : Tavşanlı Linyit. Çağrı Tekin (Orta Saha) : Hacettepe
İbrahim Ülüm (Forvet) : Çamlıdere Şekerspor, Erdi Kemendi (Orta Saha): Güngören Belediyespor, Emre Yavuz (Sağ Açık ve Forvet) : İskenderunspor 1967,
Ayrıca A2 Takımı’ndan Yunus Emre Mest,İzzet Canlıka ve Muhammed Emin Balcı profesyonel yapıldı.futbolcular imza atıp, yönetim kurulu üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49