Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor’a tatlı dopingi
PTT 1. Ligde mücadele eden Şanlıurfaspor, 1461 Trabzon maçı hazırlıklarının Şanlıurfa bölümünü tamamladı
 
Yapılan son antrenmanda futbolcular düz koşunun ardından dar alanda kısa paslaşmalar ve çift kale maç yaptı. Yapılan maçta 1461 Trabzon maçının provasını yapan Sarı yeşilli ekipte Teknik Direktör Hüseyin Dağ, oyunu sık sık durdurarak, yapılan hataları gösterdi ve futbolcuları uyardı.
 
Yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenmanda sakatlığı devam eden Şenol akın düz koşu yaparken, Dilshod ve Berkin antrenmanı yarıda bırakarak tedbir amaçlı dinlendirildi.
 
Taraftarların antrenman sonrası tatlı ikram ettiği futbolcu ve teknik heyet taraftarlara teşekkür ederek Trabzon’dan galip döneceklerini söylediler.
 
Samsunspor taraftarlar derneği üyelerininde izleyip destek verdiği antrenman, açma germe hareketleri ile sona erdi.
 
Antrenman sonrası 1461 Trabzon’u yenecek güze sahip olduklarını belirten Teknik Direktör Hüseyin Dağ, Şanlıurfa’da gerçekleştirdikleri antrenmanların sonuncusunu yaptıklarını ifade ederken, “Yarın Ankara aktarmalı Trabzon’a hareket edeceğiz, bundan sonraki çalışmamızı Trabzon’da yapacağız, inşallah galibiyet ile sahadan ayrılarak taraftarlarımızı sevindirriz” dedi.
 
Dilshod ve Mustafa Aşan’ın sarı kart cezalısı Şenol Akın’ın ise sakat olduğunu belirten Dağ, eksiklerin bahane olmadığını her maç olduğu gibi bu maçtada sahaya 11 kişi ile çıkacaklarının söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49