Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sanlıurafspor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor’a Fransız oyuncu
Takımın Antalya Belekteki kampına katılan genç futbolcu takım ile birlikte idmanlara başladı.
Kanat pozisyonlarında görev yapan genç yetenek, bugün Şanlıurfaspor forması da giyerek sarı yeşilli renklere imzayı attı.
Futbol şube sorumlusu Mehmet Giray Küçük’ünde hazır bulunduğu imza töreninde Şanlıurfaspor’a başarılar elde etmek için geldim diyen N’Dongala “Şanlıurfaspor’a bilerek geliyorum, Şanlıurfaspor’un süper lige çıkması için kendilerine yardımcı olacağım” dedi.
Futbol şube sorumlusu Mehmet Giray Küçük ise, “Kendisine hoş geldin diyoruz. Bilerek ve isteyerek takıma dahil ettiğimiz bir oyuncu oldu. Kendisine hayırlı olsun diyoruz.. İnşallah başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49