Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor’a 2 dönem transfer yasağı
 Şanlıurfaspor ile Boluspor arasında yaşanan Hakan Arslan tartışmasına TFF son kararı verdi.
TFF tahkim kurulu bugün kararı açıkladı. Açıklanan karar doğrultusunda Şanlıurfaspor’un 1 yıllık cezası onaylandı.
ŞANLIURFASPOR, BOLUSPOR İLE ANLAŞTI
Öte yandan Şanlıurfaspor’da Bakan Faruk Çelik Boluspor yöneticileri ile görüşerek anlaşma sağladı. Bakan Faruk Çelik’in girişimleri sonucunda Şanlıurfaspor, Boluspor’a gereken parayı ödediği taktirde cezası kaldırılacak.
İşte TFF’den yapılan o açıklama;
“Şanlıurfa Spor Kulübü ile futbolcu Hakan Arslan ve Bolu Spor Kulübü arasındaki uyuşmazlığa ilişkin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun 01.03.2016 tarih ve E.2014/18 (Birleşen E.2014/19), K.2016/114 sayılı kararına itirazlar incelendi. Başvuruların süresinde olduğu, gerekli harcın yatırıldığı, taraf teşkilinin sağlandığı görüldü. Yapılan müzakere neticesinde; Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararında usul ve esasa aykırılık bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddine, kararın onanmasına oybirliği ile”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49