Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor Yönetimi Büyükşehir Önünde Oturma Eylemi Yaptı
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, beraberindeki yönetim kurulu üyelerinden oluşan 15 kişilik grup ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi önünde oturma eylemi gerçekleştirdi.
Yetkililerle, kulübün içinde bulunduğu sorunu görüşmek için defalarca kapı çaldığını aktaran Başkan Yetim, bir türlü görüşmenin yapılmadığını belirtti. Kulübün borç batağında olduğunu, transfer yasakları ile ilgili hiçbir yetkilinin bir girişimde bulunmadığını ifade eden Yetim, “Amacımız batmak üzere olan kulübe destek çıkılmasıdır” dedi.
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, açıklamasında, “Şanlıurfaspor yönetimi olarak Şanlıurfaspor’da birkaç gündür ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Bunun için kaç gündür Büyükşehir belediye başkanı ile görüşmek istiyoruz. Ama bir türlü görüşemiyoruz. Yönetim olarak da Şanlıurfaspor ciddi anlamda sıkıntılar çekiyor. Bunu kongreden öncede sayın başkanla görüştük. Şanlıurfaspor’un ciddi sıkıntıda olduğunu, bu sıkıntıyı birlikte aşacağımızı söylediler. Bugüne kadar hiçbir destek ve transfer yasağı ile ilgili herhangi bir girişimde bulunmadı. Yok denilecek kadar az bir destek verdi. Bizde birkaç gündür, Büyükşehir Başkanı Nihat çiftçi ile bu konuyu tekrar konuşup Urfasporun batmak üzere ve bitmek üzere olduğunu söylemek istedik. Yönetim olarak bir türlü başkanla bir araya gelemedik. Arıyoruz, ulaşamıyoruz. Bunun için bizde yönetim olarak Büyükşehir Belediyesi’nin önünde oturarak bekleyeceğiz. Başkanla ne zaman görüşürsek o zaman buradan ayrılacağız” ifadelerini kulandı.
Şanlıurfaspor’un resmi twitter hesabından yapılan paylaşımda ise “Kulüp Başkanımız Emin Yetim ve yönetim kurulumuz Büyükşehir Belediyesi önünde Başkan Çiftçi ile görüşmek için oturma eylemi yapıyor” açıklamasına yer verildi.
Yaklaşık 2 saat süren eylem polisin Kulüp Başkanı Emin Yetim görüşmesinin ardından son buldu. Kulüp yönetimi olaysız bir şekilde belediye önünden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49