Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor yeni yönetimi
PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor kulübünün olağan kongresinde mevcut başkan Fethi Şimşek yeniden başkan seçildi. Başkan Fethi Şimşek, dengeli ve iddialı bir takım kurmaya çalıştıklarını söyledi.
Şanlıurfaspor olağan kongresi Büyükşehir Belediyesi konferans salonunda gerçekleşti. Tek liste halinde gidilen kongrede mevcut başkan Fethi Şimşek yeniden Başkan seçildi. Kongreye delegeler yoğun ilgi gösterdi. Yeniden başkan seçilen Şimşek, dengeli ve iddialı bir takım kurduklarını ifade ederek şunları söyledi.
“üçüncü defa kongre yapılıyor ve üçüncü kongrede de göreve geldi. Üzerimize düşeni yapacağız. Şanlıurfaspor Güneydoğu bölgesi ve Türkiye’nin süper ligine layıktır. Yeni bir yönetim kurduk. Mali konuda da tüm desteklerimizi kulübün arkasına vereceğiz. Şanlıurfa Türkiye’nin sigortasıdır sigorta atarsa elektrik gider Şanlıurfaspor’un moral motivasyon ve başarıya ihtiyacı vardır. İnşallah bu başarıyı elde edeceğiz. Bu bölgede futbol ve sporun gelişmesi çok önemlidir. Takımımız şu anda kampta transfer sezonumuz devam ediyor. Takımın iskeletini koruduk ve ilaveler yapılıyor. Dengeli ve iddialı bir takım kuruyoruz.
Tek liste olarak seçime giden Fethi Şimşek yapılan açık oylamayla güven tazelerken, eski yönetimden Nabi Kırmızı, Mehmet Çavuş, Maruf Güneş gibi isimlerin yeni listede olmayışı dikkat çekti.
 
 İşte yeni yönetim;
1.Fethi Şimşek
2. Halil Bağıban
3. Kemal Süt
4.Feridun Geçgel
5.Vedat Bucak
6.Şükrü Yüksel
7.Halil Kızılelma
8.Süleyman Aksu
9.Mehmet Kaya
10.Ömer Eyyüpoğlu
11.Nihat Kırmızı
12.Mustafa Önal
13.Mithat Arhan
14.M. Hamdi Us
15.Şeyhmus Göçmez
16.Abdulkadir Badıllı
17.Oktay Doğan
18.Muhammet Kerem Şimşek
19.M. Emin Yetim
20.Sedat Beyazgül
21.Ahmet Sert
22.İbrahim Demirkan
23.İsmail Bağıban
24.Hasan Güzel
25.Arif Genç
 
 Denetleme Kuruluna;  Mehmet Tuncay, Mehmet Ali Karadağ ve Mustafa Güneş seçildi.
A.S.F.K ise Abdulkadir Badıllı, İbrahim Demirkan ve Ahmet Sert oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49