Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor  Yeni Transferler
Şanlıurfaspor GAP Vadisinde yapılan antremana katılan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç Şanlıurfasporlu futbolculara moral  verdi.taraftarlar dermenğinin getirdikleri baklava ikram edildi.
Vali Celalettin Güvenç, “devre arası tamamlanmak üzere Cumartesi günü Adanaspor ile ikinci yarının ilk maçını oynayacağız. Takıma başarılar diliyorum. Takımımız inşallah Urfa’nın yüzünü güldürecek sonuçlar alırlar. Devre arasında kongre kararı aldılar ve Urfalı iş adamları büyük bir külfetin altına girmeye razı oldular. Yeni yönetimin çatısı aşağı yukarı kuruldu. Urfalı iş adamı Fethi Şimşek yönetim kurulu başkanlığını kabul etti. Şanlıurfaspor kongre ile yeni ve güçlü bir kadro ile yeni döneme başlamış olacak. Şanlıurfalılar takıma sahip çıksın, yensek de yenilsek de herkesi GAP Arena’da maça davet ediyorum. Hanımlarımız da maça gelsin. Birlik ve beraberlik içerisinde olalım. Küfürsüz, bağırtısız centilmen bir taraftar grubu istiyoruz.  ”
Bahri Kaya, “hem kendi adıma hem de futbolcu arkadaşlarım adına şunu söyleyebilirim ki Urfa’yı çok özledik. Urfa’ya gelirken yuvamıza gelir gibi heyecanlıydık. Urfa’ya geldiğimiz bugün hem güzel bir kalabalıkla karşılaştık başta Valimiz, Emniyet Müdürümüz ve bütün yöneticilerin hepsi burada. Güzel bir karşılama ve güzel bir ilk gün oldu. Futbolcu arkadaşlarım yeni tesislerde ilk antrenmanlarını yapıyor. bundan sonra inşallah GAP Arena’da idman yapmayacağız. Orayı bozmayacağız. ”
“Erciyes maçından sonra Şanlıurfaspor’un yaşadığı bir süreç var. Bu süreç ayın 17’sinde sonuçlanacak inşallah. Bu süreçte eskisi yenisi, Valimiz, Bakanımız, bürokratlarımız Şanlıurfa’nın yanında Şanlıurfaspor için neler yapabiliriz diye uğraştı. Bu anlamda hepsine tek tek teşekkür etmek istiyorum. Şanlıurfaspor adına gereken her şey bugüne kadar yapılmıştır ve yapılmaya devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi yok. En önemlisi futbolcu arkadaşlarım bu inancı taşıyorlar. ”
“28 Aralık’ta başlayan devre arası kampımız Antalya’da gerçekten çok iyi geçti. 13-14 oyuncuyla başladık daha sonra ilave oyuncular ile 18’i bulduk. Alt yapıdan aldığımız 3 tane genç oyuncumuz Yunus, İzzet ve Emin ile 21 kişiyiz. Gerçekten iyi bir kamp dönemi ve iyi bir devre arası geçirdik.ilk yarıda bizle beraber olup yolumuzu ayırdığımız oyuncularımız vardı. Bir de ilk yarının sonunda bizden uzak olan bazı oyuncularımız ikinci yarıdan itibaren artık bizlerle olacak. Ayrıca benim inandığım ve güvendiğim 3 arkadaşımız daha bizlerle. Tabi en önemlisi eski ve yeni yönetimin ve Valimizin önderliğinde transfer çalışmalarımız devam ediyor. Alacağımız yerli oyuncular başka takımlarda yer bulduğu için yerli oyuncu transferi yapamıyoruz. Zaten biz de artık yerli oyuncu alamayacağız. yeni transferler 30 ocak’a kadar tamamlanacaktır.   ” 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49