Öne Çıkanlar 1 yaralı Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor sıkı hazırlanıyor
TFF 2. Lig Beyaz Grubun 29. Haftasında Pazar günü deplasmanda Bugsaşspor ile oynayacak olan Şanlıurfaspor, bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı taktik ağırlıklı çalışma ile sürdürdü. Teknik Direktör Ahmet Taşyürek yönetiminde düz koşu ile antrenmana başlayan oyuncular, daha sonra topla ısınma çalışmaları yaptı. 8’e 2 dar alanda top kapma ve pas çalışması yapan Sarı-Yeşilli ekip, taktik çalışma ile idmanı tamamladı. Alt adalesinde yırtılma olduğu belirlenen ve masör eşliğinde takımdan ayrı çalışan Artun Akçakın, Bugsaşspor maçında forma giyemeyecek.
1 Saat 30 dakika süren antrenmanı Şanlıurfaspor Kulüp Başkan Vekili M. Giray Küçük ve Kulüp As Başkanı Reşit Yıldız izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49