Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor seri peşinde
Şanlıurfaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına günde çift antrenman ile devam ediyor
 
Haftayı Kahramanmaraşspor galibiyeti ile kapatan Şanlıurfaspor’da şimdiki hedef İstanbul B.B.Spor.
 
Deplasmanda karşılaştığı Kahramanmaraşspor’u 2-0 ile geçen sarı yeşilliler, ligde üst sıralara tırmanmak için galibiyet serisi hedefliyor.
 
Cumartesi günü kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek olan Şanlıurfaspor bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde günde çift antrenman ile sürdürüyor.
 
Maçın önemini futbolcularına aşılayan Teknik Direktör Reha Kapsal nezaretinde GAP Vadisi tesislerinde antrenmanlarını yapan sarı yeşilli ekip, İstanbul B.B.Spor maçından mutlak galibiyet bekliyor.
 
PTT 1. Ligde topladığı 29 puanla 9. Sırada kendine yer bulan Şanlıurfaspor, uzun bir aradan sonra galibiyet ile tanışarak taraftarlarını mutlu etmişti.
 
Galibiyet serisine ihtiyaçları olduğunu kaydeden Şanlıurfaspor, icra kurulu başkanı Mehmet Çavuş, “Haftalar sonra nihayet şeytanın bacağını kırdık, şimdiki hedefimiz İstanbul Büyükşehir Belediyespor, bu maçtanda seyircimizin desteği ile 3 puan alarak, ligde istediğimiz yerlere gelmek istiyoruz, genç ve koşan bir ekibimiz var bunu da Maraşspor maçında herkes gördü, inşallah hafta sonu sahadan galip ayrılarak hem seri yakalamak hem de taraftarlarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz” dedi.
 
Sarı yeşilliler, şimdiye kadar kendi evinde oynadığı maçlarda galibiyet yüzü göremiyor. En son 29 Eylül 2013’te Tekden Denizlispor’u 3-0 ile geçen Şanlıurfaspor, yaklaşık 120 gündür GAP Arena’da galibiyete hasret.
 
1 Şubat Cumartesi günü saat 19:00’da İstanbul ekibini ağırlayacak olan sarı yeşilliler bu maçtan galibiyet ile ayrılarak bir yandan da şeytanın bacağını kırmak istiyor. Kurduğu genç ve mücadeleci ekibine güvenen Teknik Direktör Reha Kapsal, Şanlıurfaspor’un mutlaka galibiyet serilerine başlayacağını belirtti.
 
Öte yandan Kahramanmaraşspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Sankoh’un durumunun iyi olduğu ve bu hafta sahada yerini alabileceği belirtilirken, Manisaspor maçında direk Kırmızı kart gören Abdulhamit Yıldız’ın ise cezalı olduğu için bu maçta da oynayamayacağı öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49