Öne Çıkanlar sosyal medya sergı Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor parola galibiyet
PTT 1. liginin güçlü ekiplerinden Şanlıurfaspor yarın GAP Arenada Tavşan'lı avına çıkmaya hazırlanıyor...
PTT 1. Liginde şampiyonluğu hedefleyen Şanlıurfaspor bugün GAP Arenada “Tavşan”lı avına çıkacak. Hazırlıklarını galibiyet üzerine yapan Ceylanlar taraftarlarının desteğiyle 3 puanı almak istiyor.
   Sezona yapmış olduğu flaş transferlerle damgasını vuran PTT 1. Ligi ekiplerinden Şanlıurfaspor bugün GAP Arenada oynayacağı Tavşanlı Linyintspor maçını hazırlıklarını eksiksiz tamamlayarak maça kenetlendi. Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı lider İstanbul Büyükşehir Belediyespor 2-1 mağlup olarak şampiyonluk yolunda büyük yara alan Şanlıurfaspor bu yarayı taraftarıyla birlikte Tavşanlı Linyintspor’u yenerek sarmak istiyor.
  Tavşanlı Linyint maçının kolay geçmeyeceğini dile getiren Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu İbrahim Güllüoğlu, kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi.
   Banahane dışında takımda eksik futbolcunun bulunmadığını vurgulayan Güllüoğlu, “Geçtiğimiz hafta lider İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında galibiyeti koruyamadığımızın üzüntüsünü yaşıyoruz. Bilindiği gibi futbol 3 sonuçlu bir oyun bu nedenle kimse karansızlığa kapılmasın, Şanlıurfaspor hedefinden asla geri dönmeyecektir. Tavşanlı Linyint maçında taraftarlarımızın desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılarak yolumuza devam edeceğiz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49