Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor, Osmanlı’ya hazırlanıyor
Şanlıurfaspor, Osmanlıspor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı çift idman ile devam etti
PTT 1. Ligin 5. Haftasında deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak olan sarı yeşilliler, Karşıyaka galibiyetinden sonra Osmanlıspor karşısında da galibiyet hedefliyor.
GAP Vadisi tesislerinde akşam antrenmanı yapan Şanlıurfasporlu futbolcular da morallerin yerinde olduğu gözlenirken, bayramın ikinci günü Ankara’dan galibiyet ile dönmek istediklerini belirtiler.
Teknik direktör Cihat Arslan nezaretinde yaklaşık 1 saat süren antrenmanda futbolcular düz koşu, ısınma ve yarı alanda çift kale maç yaparak idmanı tamamladı.
İdman sonunda Karşıyaka maçından galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade eden futbolcu Youssef Yeşilmen, “Osmanlıspor maçında da aynı başarıyı tekrarlamak istiyoruz, inşallah taraftarlarımızı mutlu ederiz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49