Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor Nerede Oynayacak!
2 aydır Şanlıurfa dışında çalışmalarına devam eden Şanlıurfaspor ilk maçı olan Niğde Belediyespor maçını oynadıktan sonra kente gelerek Nazilli Belediyespor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürmeye başladı.
Bu sezon ilk defa seyircisinin önüne çıkmaya hazırlanan sarı yeşilli ekip, eski ismi GAP Arena olan 11 Nisan stadının çimlerinin bakımsızlık ve ilgisizlikten dolayı yok olması ile şok yaşadı.
Şanlıurfaspor kulüp başkanı Emin Yetim, yönetim kurulu ve Teknik Direktör Ali Tandoğan ile birlikte statta incelemeler yaparken, çimlerin toprağa dönüşmüş hali ile karşılaşırken, adeta şok geçirdiler.
Kamuoyuna herhangi bir açıklama yapmayan ve Gençlik hizmetleri spor il müdürlüğü tarafından herkesten gizlenen bu olay karşısında tepkisini dile getiren Şanlıurfaspor kulüp başkanı Emin Yetim, bize komplo kuruldu dedi.
Yetim, “Başka işi olmayan ve asli görevlerinden biride sadece çimlere bakmak olan Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürlüğü Şanlıurfaspor’a komplo kurmuştur.
Bugün tesadüfen gidip teknik heyetimiz ile stadı inceledik. Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürlüğü yetkilileri tarafından önce içeri alınmadık ve ısrarcı olduğumuzdan dolayı içeri girdik.
Gördüğümüz manzara karşısında adeta şoka girdik. Nazilli maçına 6 gün kalmasına rağmen bizlere de herhangi bir bilgi vermediler.
Şimdi Tüm kamuoyuna sormak istiyorum; ‘Bu takım maçlarını bu saatten sonra nerede oynayacak’ 40 yıl önceki gibi toprak zemindemi oynasın. Yazıklar olsun bu zihniyete. Şampiyonluğa oynayacak takımın önüne engel olmak isteyen mantığı aklımız almıyor. Bu düşüncede olan insanlar yüzünden bu şehir bir adım bile ilerleyemez.
Şanlıurfasporumuzun başarılı olmasını istemeyen zihniyet eskiden olduğu gibi yine işbaşındadır. Bu zihniyetin derhal istifa etmesini talep ediyoruz. Şanlıurfa’ya ve Şanlıurfaspor’a zararı olan kim olursa olsun hemen görevini bıraksın ve cezasını çeksin” diye konuştu.
Yetim ayrıca Gençlik hizmetleri spor il müdürlüğünün Şanlıurfaspor tesislerine gelerek kısıtlı imkânlara rağmen bakımı yapılan ve çok güzel durumda olan antrenman sahalarını incelemelerini istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49