Öne Çıkanlar sergı Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor Milli takımı ağırladı
 A2 Milli takımı Slovakya maçı hazırlıklarının GAP Vadisi Şanlıurfaspor tesislerinde yaparak tamamladı.

Yarın saat 15:00’te GAP Arena stadında Slovakya’yı konuk edecek olan Türkiye A2 Milli takımı Teknik Direktör Müfit Erkasap nezaretinde son antrenmanını yaptı.

Yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenmanda futbolcular, düz koşunun ardından 5’e 2 top kapma ve yarı alanda çift kale maç yaptı. Antrenmanın sonunda kalecilerin koruduğu kaleye ceza sahası dışından şut çeken A2 Milli takım futbolcularının isabetli şutları dikkat çekti.

Hüseyin Dağ’da antrenmanı izledi

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, A2 Milli takım antrenmanını beraber izlediği yakın dostu olan eski Beşiktaşlı Futbolcu Gökhan Keskin ile hasret giderdi. Antrenman sonrası Şanlıurfalı olan A2 Milli takım Teknik Direktörü Müfit Erkasap ile bir süre sohbet eden Hüseyin Dağ, yarın oynanacak maçta Milli takıma başarılar diledi.

Şanlıurfa’ya gelen A2 Milli takımı kadrosu

Teknik direktör Müfit Erkasap yönetimindeki A2 Milli Takımı'nın Slovakya maçı aday kadrosuna davet edilen oyuncular şöyle:

Günay Güvenç (Adanaspor), Ömer Kahveci (Bucaspor), Şener Özbayraklı (Bursaspor), Salih Dursun, Umut Gündoğan, Emre Çolak (Galatasaray), Selim Ay (Torku Konyaspor), Ümit Kurt (Sivasspor), Lokman Gör (Ankaraspor), Alper Uludağ, Ömer Bayram (Kayserispor), Serdar Gürler, Onur Ayık (Elazığspor), Özgür Çek (Eskişehirspor), Furkan Özçal (Kardemir Karabükspor), Gökhan Karadeniz (Altınordu), Cenk Tosun (Gaziantepspor), Tunay Torun (Kasımpaşa).

International Challenge Trophy turnuvası

İki yılda bir düzenlenen ve 23 yaş altı kategorisindeki futbolcuların forma giyebildiği milli takımlar düzeyindeki International Challenge Trophy'nin 2013-2015 yılları arası için düzenlenen bu organizasyonuna sekiz ülke katılıyor.

FIFA'nın belirlemiş olduğu tarihlerde tek devreli lig usulüne göre oynanan müsabakalar sonucunda, gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar yarı finale yükselecek. Tek maçlı eliminasyon sistemine göre oynanacak yarı final ve final maçları sonrasında şampiyon belirlenecek.

International Challenge Trophy'de Türkiye; İngiltere, Slovakya ve Estonya ile birlikte B Grubu'nda yer alırken, Norveç, İtalya, Ukrayna ve Çek Cumhuriyeti ise A Grubu'nda mücadele ediyor.

Türkiye, International Challenge Trophy'de B Grubu'ndaki ilk maçında Estonya'yı deplasmanda 2-1 mağlup etmişti.

International Challenge Trophy'nin 2011-2013 dönemi turnuvasının finalinde A2 Milli Takımı, Norveç'i 1-0 yenerek şampiyon olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49