Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor Maraş yolcusu
Şanlıurfaspor, Ziraat Türkiye kupasında karşılaşacağı Sivas 4 Eylül Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlayarak Kahramanmaraş’a gitti.
 
Maç öncesi hazırlıklarını GAP Vadisi tesislerinde tamamlayan sarı yeşilli takım maçın oynanacağı Kahramanmaraş’a hareket etti.
 
Sivas ekibi ile karşılaşacak olan sarı yeşilli ekip, son çalışmasını kendi tesislerinde yaptı.
 
Teknik Direktör Cihat Arslan nezaretinde yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenmanda futbolcular, düz koşunun ardından 3 grup halinde top kapmaca oynadı.
 
Yarı alanda çift kale maç yapan Şanlıurfasporlu futbolcular, idmanı açma germe hareketleri ile sonlandırdı.
 
Kemal Tokak antrenmana katıldı
 
Şanlıurfaspor’un Transferin son gününde Gaziantepspor’dan kadrosuna kattığı Kemal Tokak ilk kez antrenmanda yer aldı.
 
Sakatlığı sebebiyle uzun zamandır İstanbul’da tedavi gören tecrübeli stoper, takıma dahil olurken, çalışmalarda yer aldı.
 
Kenan Karışık oynayabilecek
 
Gaziantepspor ile yapılan hazırlık karşılaşmasında sakatlanan ve Antalyaspor ile Elazığspor karşılaşmalarında oynayamayan Kenan Karışık’ın Cihat Arslan’ın görev vermesi halinde Özel olarak hazırlanan korse ile oynayabileceği belirtildi.
 
Öte yandan sakatlığı tamamen düzelen Serdar Özbayraktar ‘ın da görev verilmesi halinde Sivas 4 Eylül Belediyespor’a karşı oynayabileceği açıklandı.
 
Şanlıurfaspor 17 kişi gitti
 
Yarın Ziraat Türkiye kupası 2. Turunda 3. Lig ekibi Sivas 4 Eylül Belediyespor ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor, maçın oynanacağı Kahramanmaraş’a 17 kişilik kadro ile gitti.
 
Yarın Kahramanmaraş 12 Şubat stadında saat 16:00’da oynanacak olan Şanlıurfaspor-Sivas 4 Eylül Belediyespor karşılaşmasına sarı yeşili ekip şu kadro ile gitti:
 
Fevzi Elmas, Ersel Çetinkaya, Halil Koçer, Hüseyin Tok, Hüsnü Başkurt, Göksu Alhas, Hakan Arslan, Abdulkadir Özdemir, Kubilay Sönmez, Kenan Karışık, Onur Kolay, Gökhan Alsan, Şenol Akın, Serdar Özbayraktar, Youssef Yeşilmen, Simon Zenke, Volkan Okumak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49