Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor maçları canlı yayınlanacak
 Şanlıurfaspor'un da mücadele ettiği PTT 1. Lig maçlarının yakın zamanda televizyondan canlı olarak yayınlanacağı bildirildi. Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, henüz yayıncı kuruluşu bulunmayan TFF 1. Lig'le ilgili müjdeli bir haber verdi.
'Milli maçtan sonra maçlar TRT ya da Digiturk'ten yayınlanacak'
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ünal, "5 haftadır maçlarımız yayınlanmıyor. 21 milyon taraftarı seyir zevkinden mahrum kalıyor. Boffin'in golünü futbolseverlere izletemedik. TFF ile gerekli görüşmeleri yaptık, hızlı bir şekilde yaynlandırmaya çalışacağız. TRT'nin 15 Temmuz olayından dolayı bir kaos var. Digitürk gerektiğinde yayınlayacaktır. Hangisi ile imza atarsa o yayınlayacaktır. Milli maçlardan sonra kesin karar verilecektir" şeklinde konuştu. (Fanatik)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48