Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor Kar’da çalıştı
 Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal, eline aldığı paspas ile antrenman sahasını temizledi

Adanaspor maçına sıkı bir şekilde hazırlanan Şanlıurfaspor bugün yapacağı antrenman öncesi kar sürprizi ile karşılaştı.

Sabahın erken saatlerinde başlayan kar yağışı tüm Şanlıurfa gibi İl Özel idaresi GAP Vadisi tesislerinide kar ile kaplarken, takımı maça hazırlamak isteyen teknik direktör Reha Kapsal, eline aldığı pas pas ile antrenman zeminini temizledi.

Şanlıurfa Belediyesinden gelen temizlik ekibine yardım eden Kapsal, takımın antrenmana yetişmesi için yoğun uğraş verdi.

Daha önce Şanlıurfaspor sosyal tesislerinin taşınmasına yardım ederek takdir toplayan Kapsal, Şanlıurfaspor kulübünde örnek davranışları ile yönetim ve futbolcuların yanı sıra personel ile de uyum içinde çalışıyor.

Şanlıurfaspor Kar’da çalıştı

Yoğun uğraşlar sonucunda antrenman yapılabilecek duruma getirilen sahada Şanlıurfaspor, Adanaspor maçı hazırlıklarını yaptığı çift kale maç ile devam ettirdi.

Teknik Direktör Reha Kapsal’ın sık sık oyunu durdurarak uyarılarda bulunduğu maçta, Şanlıurfaspor’lu futbolcular buz pistine dönen sahada, hocanın gözüne girmek için mücadele ettiler. Yaklaşık 2 saat süren Antrenman, taktiksel ağırlıklı maçtan sonra sona erdi.

Ayrıca Hafta sonu deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor, hazırlıklarına devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49