Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Karacadağda Bakım Çalışması

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor Karabük'e karşı
 Şanlıurfaspor, üçüncü etap kamp çalışmalarına devam ederken yarın Süper lig temsilcisi Karabükspor ile bir hazırlık maçı yapacak.

Düzce Topuk yaylasında çalışmalarına devam eden PTT 1. Lig temsilcisi Şanlıurfaspor, yarın saat 17:00'de Süper lig temsilcisi KARDEMİR Karabükspor karşısına çıkacak.

Topuk yaylasında kamp yapan iki ekip yarın karşı karşıya gelecek.

Sarı Yeşilli ekip, bu sezon kampında oynamış olduğu 3 hazırlık maçından Kasımpaşa ile 1-1, Adanaspor ile 2-2 berabere kalmış. Kuveyt A Milli takımını ise 2-0 mağlup etrmişti.

Dördüncü hazırlık maçına çıkacak olan sarı yeşililerde Teknik Direktör Cihat Arslan, Fizik ve kondisyon çalışmalarını tamamladıklarını bundan sonra oynayacakları hazırlık maçları ile takımın durumunu daha net göreceklerini ifade etti.

Öte yandan Şanlıurfaspor'un yarın hazırlık maçı yapacağı KARDEMİR Karabükspor'da sezon başı hazırlıklarını Düzce Topuk yaylası Fenerbahçe tesislerinde yapıyor.

Şanlıurfaspor ile birlikte kampta Karabükspor ve Gaziantep B.B.Spor'da yer alıyor.

Dörtlü turnuva Cumartesi başlıyor

Öte yandan sarı yeşilli ekip, Ankara'nın Polatlı ilçesinde yapılacak dörtlü turnuvaya katılacak.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde organize edilen turnuvaya Şanlıurfaspor, Galatasaray, Şekerspor ve Malatyaspor takımları katılacak.

16-17 Ağustos tarihlerinde oynanacak turnuvada ilk gün yarı final maçları ikinci gün ise üçüncülük maçı ve Final maçları oynacak.

2 Gün sürecek organizasyonda eşleşmeler ise yarın netleşecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49