Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor bayram sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor İzmir’de uçtu
 Şanlıurfaspor Basketbol takımı deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 81-74 mağlup ederek büyük avantaj sağladı.

TB3L A Grubunu ikinci bitirdikten sonra çapraz eşleşmede İzmir B.B.Spor ile eşleşen sarı yeşilli ekip, ilk maçta rakibini deplasmanda yenerek Şanlıurfa’da oynayacağı maçlar için önemli bir avantaj elde etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Evka 4 spor salonunda oynanan maça Şanlıurfaspor, Şiyar, Hasan, Anıl, Deniz ve Fırat ilk beşi ile başladı.

İlk 3 periyodu geride bitiren sarı yeşilli ekip, son periyodda rakibine karşı üstünlüğünü hisettirirken salondan galip ayrılmasını bildi.

3 maç üzerinden oynanan eleme maçının ilkinde İzmir ekibi ile karşılaşan Şanlıurfaspor, İlk periyodu 23-23 beraberlikle bitirdi. İkinci periyodda biraz tutuk görünen Atilla Keskin’in talebeleri aynı zamanda devreye de 43-41 yenik girdi. Üçüncü periyodu da 63-61 geride kapatan Şanlıurfaspor son periyodda rakibine karşı bariz üstünlük sağlarken, özellikle Deniz Gökay’ın sayıları ile İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 84-71 mağlup etti ve GAP Arena Spor salonunda oynanacak maçlar için avantaj sağladı.

Karşılaşmada Şanlıurfaspor’da Deniz Gökay 23 sayı, Şiyar 16 sayı, Müfitcan 14 sayı Hasan ise 10 sayı ile oynadı.

Karşılaşma sonunda maçı değerlendiren Şanlıurfaspor antrenörü Atilla Keskin, deplasmanda çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirtirken, “Bundan sonra elemeler başladı artık hataya yer olmayan maçlar oynuyoruz, deplasman galibiyeti bizim için çok önemli oldu. Cuma günü Şanlıurfa’da oynayacağımız maçı da kazanarak üst tura çıkmak istiyoruz. Salonda çok iyi bir şekilde mücadele eden oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

Öte yandan İzmir’de galibiyet elde eden Şanlıurfaspor , 18 Nisan Cuma günü 3’lü oynanan maçın ikinci maçını oynayacak. Sarı Yeşilli ekip, rakibini yenmesi halinde bir üst tura çıkacak, sahadan mağlup ayrılması halinde ise 1 maç iki takım son 1 maç daha oynayacak. Son maçta Şanlıurfa’da oynanırken, bu maçı kazanan taraf ilk 12 takım arasına kalacak.

87 takımla başlanılan bu ligde Şanlıurfaspor, ilk 12 takım arasına kalırsa bir sonraki Play-Off serisinde Muğla Ormanspor-İstanbulspor maçının galibi ile eşleşecek. 12 takımın mücadele edeceği eşleşmelerde tur atlayan takımlar ilk 6’ya kalmış olacaklar. İlk 6’ya kalan takımlar lig usulü maçlar oynayarak bu kez ilk 3 içerisine girmeye çalışacak. İlk 3’e giren takımlar doğrudan 2. Lige yükselecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48