Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor ilk sınavına çıkıyor
PTT 1. Liginde süper lig için mücadele eden Şanlıurfaspor oynayacağı Adanaspor maç saatini bekliyor.
Dün Elazığ’da son bir antrenman daha yapan Güneydoğu temsilcisi, bugün oynanacak maçı beklemeye başladı.
Cezalı ve sakat futbolcunun bulunmadığı Şanlıurfaspor, tam kadro Adanaspor maçını beklerken, ilk maçtan 3 puan çıkarmanın hesaplarını yapıyor.
Lige şampiyonluk parolası ile başlamak isteyen sarı yeşilli ekipte tüm planlar 3 puan üzerine kurulurken, Teknik Direktör Cihat Arslan hafta içi futbolcularını hata yapmamaları konusunda uyarılarda bulundu.
Şanlıurfaspor-Adanaspor karşılaşması Elazığ Atatürk stadında oynanacak. bügün saat 20:00’de başlayacak karşılaşma TRT WEB’den canlı olarak yayınlanacak.
Suat Arslanboğa yönetecek
Şanlıurfaspor-Adanaspor karşılaşmasını Malatya bölgesi hakemlerinden Suat Arslanboğa yönetecek. Yardımcılıklarını İlyas Emektar ve Barış Yüksektepe’nin yapacağı maçın dördüncü hakemi ise Hüseyin Çiftsüren. Suat Arslanboğa bugüne kadar Şanlıurfaspor’un dört maçını yönetirken, sarı yeşilli ekip bunlardan 2 galibiyet 1 beraberlik ve birde mağlubiyet aldı.
PTT 1. Ligde 3. Sezon
Şanlıurfaspor bu sezon PTT 1. Ligde üçüncü sezonuna başlayacak. 2012-2013 Sezonunda başladığı ligin ilk sezonunu 43 puanla 12. Sırada tamamlayan sarı yeşililer, geçen sezon ise 45 puan alarak ligi 11. Sırada tamamlamıştı.
Adanaspor’a karşı 9 randevu
Şanlıurfaspor, bugüne kadar Adanaspor ile sekiz kez resmi maç oynarken, bunlardan üçünü Adanaspor, bir tanesini ise Şanlıurfaspor kazandı. İki takım arasındaki dört karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Her iki takım tarihlerinde 2 kezde Hazırlık maçında karşı karşıya gelirken, birini Şanlıurfaspor bir maç ise beraberlikle sona erdi.
Taraftarlar çıkarma yapacak
GAP Arena stadının çimlerinin kuruması üzerine son hafta değişikliği ile Elazığ Atatürk stadına alınan Şanlıurfaspor-Adanaspor karşılaşmasına çok sayıda Şanlıurfaspor taraftarınında gideceği öğrenildi.
Taraftar dernekleri yaptıkları organizasyonlarla Elazığ’a taraftar götürerek Şanlıurfaspor’a destek vermeye hazırlanıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49