Öne Çıkanlar buyuksehır Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor ikide iki yaptı
 Şanlıurfaspor Basketbol takımı konuk ettiği İstanbul FMV Işıkspor’u 82-63 mağlup ederek grubu ikinci bitirdi

TB3L A Grubunda son maçında FMV Işıkspor’ı GAP Arena Şanlıurfa Spor salonunda ağırlayan sarı yeşilliler, baştan sona üstün oynadığı maçı farklı kazanarak grupta ikinci sıraya yerleşti.

Karşılaşma sonrası maçı değerlendiren Şanlıurfaspor basketbol antrenörü Atilla Keskin, bir virajı daha kayıpsız atlattıklarını belirterek,” A Grubundan ikinci olarak çıktık şimdi sıra diğer gruptan gelen rakiplerimiz, o engeli de aşarak Şanlıurfa’nın ismini basketbol’da da duyurmak istiyoruz” dedi.

Basketbol takımı menajeri İbrahim Aybar ise, grubu ikinci bitirmenin sevincini yaşadıklarının altını çizerek, “A Grubunu Işıkspor’un ardından ikinci bitirdik şimdi B grubunun üçüncüsü ile eşleşeceğiz karşılaşmalar 3 maç üzerinden oynanacak ikisini kendi sahamızda birini ise deplasmanda oynayacağız, iki maçı kazanan ekip ilk 12 takım arasına girecek” dedi.

Aybar, Şanlıurfaspor’u bu sezon 2. Lige çıkarmanın planını yaptıklarını belirtirken, “Çok kaliteli ve oynadığımız ligin üstünde bir kadromuz var, BAL Liginden 3. Lige çıktık inşallah önümüzdeki elemeli maçlarımızıda kazanarak Şanlıurfalılara 2. Lig sevincini yaşatmak istiyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49