Öne Çıkanlar buyuksehır sanlıurfa Başkan Kuş Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor iki futbolcuyla anlaştı
 Sarı yeşilliler ilk olarak geçtiğimiz dönem kadrosunda bulundurduğu ve faydalı olabileceğini düşündüğü futbolcular ile görüşmeler yaptı. İç transferlerde çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Temsilcisi dış transfer içinde çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor.
Şanlıurfaspor, Giresunspor’un 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Abdulaziz Solmaz ile anlaşma sağladı. Geçtiğimiz yıl Giresunspor forması ile 31 resmi maça çıkan Solmaz 6 gol kaydetti.
Şanlıurfa Temsilcisinin prensipte anlaşma sağladığı bir diğer futbolcu ise Şanlıurfalı Fevzi Özkan. 30 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Özkan geçtiğimiz yıl Giresunspor forması giydi. 32 maçta görev alan Özkan takımı adına 6 gol kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49