Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor hazır
Şanlıurfaspor, GAP Vadisi tesislerindeki hazırlıklarını tamamlayarak Antalya'ya hareket etti
Şanlıurfa'da ki son antrenmanda Antalyaspor maçının provasını yapan sarı yeşilli eklip, bugün havayolu ile istanbul aktarmalı Antalya'ya gitti.
Cihat Arslan nezaterinde yapılan ve 1 buçuk saat süren antrenmanda futboclular Pazar günü oynanavcak maçın provasını yaptı.
Isınma hareketleri ile başlayan antrenmanda futbolcular,dar alanda taktiksel oyunlar sergileyerek maça hazırlandı.
Antrenmanda Gaziantepspor ile yapılan hazırlık maçında sakatlanan Kenan Karışık, saha kenarında yürüyüş ve fizik kondisyon çalıştı.
Futbolcularını sık sık uyaran Teknik Direktör Cihat Arslan, İdmanın son bölümünde futbolcularına şut çalışması yaptırdı.
Anternman, açma germe hareketleri ile son buldu.
İdmanı Mustafa Kızıl'da izledi
Sarı yeşilli ekibin Şanlıurfa'da yaptığı antrenmanı Gaziantepspor kulübü 2. başkanı Mustafa Kızıl'da izledi.
Şanlıurfaspor İcra kurulu başkanı Maruf Güneş ve Yönetim kurulu üyesi Kemal Süt ile birlikte idmanı izleyen Mustafa Kızıl, takımı beğendiğini söyledi.
PTT 1. Ligin 3. haftasında Gaziantep'te oynanacak Şanlıurfaspor-Elazığspor karşılaşmasının öncesinde GAP Vadisi tesislerine gelen Kızıl, Şanlıurfaspor'un Kamil Ocak stadında oynayacak olmasından dolayı mutlulk duyacaklarını ifade etti.
İki komşu kentin her zaman dostane ilişkiler içerisinde olması gerektiğinin altını çizen Kızıl, "Komşu Şanlıurfaspor'u Gaziantep'te ağırlamaktan dolayı mutluluk duyarız, komuşu kentlerin dayanışması her zaman olacaktır. Mutlaka birbirimizle ilişkilerimiz iyi olmalıdır ve bundan sonrada iyi olacaktır" diye konuştu.
Şanlıurfaspor Antalya'da
Şanlıurfa hazırlıklarını tamamlayan sarı yeşilli ekip, bugün GAP Havalimanından İstanbul aktarmalı Antalya'ya gitti.
Son çalışmasını Antalya'da yapacak olan Şanlıurfaspor'da Sakatlığı devam eden Kenan Karışık'ın dışında eksik futbolcu bulunmuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48