Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü harran

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor görev bölümü yaptı
Şanlıurfaspor kulübünde kongre sonrası oluşan yönetim kurulu görev bölümü yaptı.
 
Kulüp başkanlığını Fethi Şimşek’in yapacağı yönetim kurulunda Halil Bağıban Başkan Vekili, İsmail Bağıban Asbaşkan ve Mali işlerden sorumlu, Nihat Kırmızı 2. Başkan Kulüp Sözcüsü ve Sportif işlerden sorumlu, Kemal Süt 2. Başkan ve sosyal işlerden sorumlu, Hamdi Us Genel Sekreter, Mehmet Kaya, Feridun Geçgel ve Vedat Bucak Başkan yardımcısı, Ömer Eyyüpoğlu Hukuk işleri sorumlusu, Muhammed Kerem Şimşek Futbol Şube sorumlusu, Süleyman Aksu, Mithat Arhan, Halil Kızılelma, Mustafa Önal, Abdulkadir Badıllı, Oktay Doğan Proje geliştirme sorumlusu, Sedat Beyazgül, Ahmet Sert, M.Emin Yetim, Hasan Basri Güler, Arif Genç, Şükrü Yüksel yönetim kurulu üyesi, Şeyhmus Göçmez Tesis ve idari işler sorumlusu, İbrahim Demirkan Alt yapı ve taraftarlardan sorumlu yönetici görevlerine getirildiler.
 
Tüm sportif işler alt yapı ve futbol ve Kulüp sözcülüğü görevinin Nihat Kırmızı’da olduğu icra kurulu ise Kırmızı ile beraber toplam 3 kişiden oluşuyor. Kulüp Mali işler sorumluluğunun İsmail Bağıban’da olduğu belirtilirken, STK ve taraftarlardan genel sorumlu yönetici ise 2. başkan Kemal Süt oldu.
 
Tüm birimlerin icra kuruluna bağlı bir şekilde çalışacağı yönetim kurulunda en önemli görevlerden birini ise Muhammed Kerem Şimşek Futbol şube sorumlusu görevi ile üstlenecek.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49