Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın partı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor gol çalıştı
Şanlıurfaspor, Boluspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı
 
Ömer Can Göksu ile çıktığı son 3 maçta 7 puan toplayarak istikrarlı bir grafik çizen Şanlıurfaspor’da tüm hesaplar Boluspor’u devirerek, seriyi devam ettirmek.
 
Dün akşam maç idmanını yaparak Boluspor maçının provasını yapan Şanlıurfaspor’da Fotakis’in haricinde eksik bulunmazken, Teknik Direktör Ömer Can Göksu, futbolculara bol bol şut çektirdi.
 
Sağdan soldan ve cepheden Kalecilerin koruduğu kaleleri şut ablukasına tutan futbolcuların neşesine diyecek yoktu. İdman düz koşu ile başlarken, jenerasyon ve dar alanda kısa paslaşmalar ile devam etti.
 
İdmanın sonlarında, kalecilerin koruduğu kaleye uzaktan şut çeken sarı yeşilli futbolculardan, Sedat Ağçay’ın isabetli şutları dikkatlerden kaçmadı.
 
Boluspor maçı öncesi GAP Arena stadında ter idmanı yapacak olan Şanlıurfaspor, sonrasında Otelde kampa girerek maç saatini bekleyecek.
 
Göksu: “Çok kritik bir karşılaşmaya çıkacağız”
 
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ömer Can Göksu, idman öncesi Boluspor maçı ile ilgili yaptığı açıklamada çok kritik bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirtirken, kazanmaktan başka düşüncemiz yok dedi.
 
Ligde son 3 maçta 7 puan topladıklarını, yakaladıkları çıkışı sürdürmek istediklerini söyleyen Göksu, “Milli maçlardan dolayı verilen arayı iyi değerlendirdik, bu sürenin takımda birlik ve beraberliği daha da artırdı, Takımda sakatlığı süren Fotakis dışında eksik futbolcuları bulunmuyor, Son 3 maçta 7 puan aldık. Bu hafta da Boluspor maçına çıkacağız. Boluspor dikkat edilmesi gereken kaliteli futbolculardan oluşmakta ama biz hedefleri olan ve hedefleri doğrultusunda çalışan bir takımız. Milli maç arasını iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Bu arada birlik, beraberliğimiz daha da arttı. Alınan puanlarla takımdaşlığımız daha da arttı. Takıma verilen destek daha üst düzeyde, takımın kendine olan güveni üst seviyede. Tüm bunları göz önüne alarak Boluspor maçını kayıpsız olarak atlatmak istiyoruz, bütün çalışmalarımız bu yönde. İnşallah maçtan sonra gülen taraf biz olacağız” diye konuştu
 
Göksu, takımının başında ilk kez teknik direktör olarak çıkmasının kendisini heyecanlandırmadığını ve görevinin bilincinde olduğunu dile getirirken, “İlk kez takımın başında sahaya çıkmıyorum, uzun zamandır takımla birlikteyim, onları çok iyi tanıyor ve neler yapabileceklerini biliyorum, Futbolcularıma güveniyorum, bu hafta sahadan galibiyet ile ayrılacağımızı düşünüyorum” dedi.
 
Çavuş, taraftarları maça çağırdı
 
Antrenmanı izleyenler arasında yer alan Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyesi Mehmet Çavuş ise GAP Arena Stadyumu'nda oynayacakları karşılaşmada taraftarlarına çifte bayram yaşatmak istediklerini belirtirken, “Tüm taraftarlarımız çok önemli olan bu maça bekliyoruz, stadı doldursunlar takıma destek versinler” dedi.
 
Odabaşı; “Şanlıurfaspor’un ismini duyurmaktan gurur duydum”
 
Boluspor maçı öncesi idmanda açıklamada bulunan başarılı futbolcu İsmail Haktan Odabaşı ise, tamımda arkadaşlığın çok iyi olduğuna dikkat çekerken, Boluspor’u yenerek, ligde istikrarımızı devam ettirmek istiyoruz, "Taraftarımıza güzel bir bayram hediyesi vermek istiyoruz. İnşallah Boluspor maçından 3 puan alıp serimizi devam ettiririz" dedi.
 
Taraftarlarının desteğiyle Boluspor karşısında 3 puan almak istediklerini söyleyen Odabaşı, "Üç maçlık çok iyi bir seri yakaladık. Üç maçtır iyi gidiyoruz ve üst sıralardan kopmadık. Bunun için takım olarak iyi çalışıyoruz. Bu haftada Boluspor ile önemli bir maçımız var. Ligin önemli takımlarından biriyle oynayacağız. Şampiyonluk yolunda çok önemli bir maça çıkacağız. İnşallah bizim adımıza çok güzel bir maç olur. Taraftarımıza güzel bir bayram hediyesi vermek istiyoruz. İnşallah bu maçtan 3 puan alıp serimizi devam ettiririz” dedi.
 
A2 Milli takıma çağrılan ve Mlli takımda olmasının gururunu yaşayan Odabaşı, bu durumun hem kendisi hem de takımı adına önemli olduğunu söyledi.
 
Milli takıma seçilmesinde takım arkadaşlarının ve hocalarının büyük katkısı olduğunu vurgulayan Odabaşı, "Daha önce de milli takıma gidiyordum. Bu yıl da Şanlıurfaspor'dan davet edilmem çok güzel bir duygu. Bu Şanlıurfaspor adına da benim adıma da çok iyi oldu. Çünkü buna benim de ihtiyacım vardı, Şanlıurfaspor'un da isminin daha çok duyulması için ihtiyacı vardı” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48