Öne Çıkanlar sanlıuırfaspor harran restore voleybol abıde

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor geriden geldi
Şanlıurfaspor, Basketbol 3. Liginde karşılaştığı İstanbul Bahçelievler Belediyespor’u 62-47 yenerek zirveye bir adım daha yaklaştı
 
EBBL’de başarılı bir grafik çizdikten sonra üst tura çıkan ve Türkiye Basketbol 3 liginde mücadele eden Şanlıurfaspor, GAP Arena Şanlıurfa Spor salonunda İstanbul Bahçelievler Belediyespor’u konuk etti.
 
İlk devrede çok zorlanan sarı yeşilli ekip, ilk periyodu 17-9 geride kapattı. İkinci periyodda yine misafir ekibin üstünlüğü göze çarparken Şanlıurfaspor 2. Periyodu 30-23 yenik kapatarak soyunma odasına gitti.
 
İkinci devre ve üçüncü periyoda daha hırslı başlayan Şanlıurfaspor farkı kapattı ve periyodu 45-37 önde kapatarak son periyoda avantajlı başladı. İstediğini sahaya iyice yansıtan Şanlıurfaspor, dördüncü periyodda farkı iyice açtı ve salondan 62-47 üstün ayrıldı.
 
Karşılaşmayı Şanlıurfaspor kulüp başkanı Fethi Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro izlerken, maçın devre arasında soyunma odasına inerek basketbolculara destek verdiler.
 
Kulüp başkanı Fethi Şimşek, Şanlıurfaspor basketbol takımını bu sezon 2. Ligde görmek istediklerini söyledi.
 
Karşılaşma sonrası maçın değerlendirmesini yapan Şanlıurfaspor Basketbol takımı antrenörü Atilla Keskin, maçın başlarında çok zorlandıklarını ve sonuçta kazanan ekibin kendileri olduğunu belirtti.
 
Keskin, “Şanlıurfaspor Basketbol takımı, tecrübesi ve hırsı ile maçı kazandı, karşılaşmanın ilk dakikalarında çok zorlandık, istediklerimizi oyuna yansıtamadık fakat maçın ilerleyen dakikalarında oyuncularım kendilerine yakışanı yaptı ve sahadan farklı galip ayrıldı, onları kutluyorum” dedi.
 
Şanlıurfaspor Basketbol takımı Manejeri İbrahim Aybar ise önemli bir maçtan galibiyet ile ayrıldıklarını ifade ederken, “Yönetim kurulumuz tam kadro salona gelerek takıma destek verdiler, bizlerde onları maçın sonunda mahcup etmedik ve kendilerine güzel bir galibiyet hediye ettik” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49