Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor Eski Yönetimden Açıklama
Şanlıurfaspor Yönetim Kurulundan önceki gün yapılan açıklama eski yönetimi kızdırdı. Eski Yönetim Kurulu üyelerinin toplu olarak yaptığı basın açıklamasında “Yapılan açıklamalar mesnetsiz ve yanlıştır.” denildi.
Eski yönetim imzasıyla yayınlanan basın bülteni şöyle:
Şanlıurfaspor yönetiminin, Göztepe maçı ardından alınan olumsuz sonuçla ilgili, yaptığı basın açıklaması ile ilgili olarak;
Basın açıklamasında verilen bilgilerin yanlışlığı ile ilgili kamuoyunu bilgilendirme gereği duyuyoruz ve bundan dolayı bir açıklama yapma gereği hissediyoruz.
 
Şanlıurfa spor yönetiminin basın açıklamasında belirttiği konulardan, transfer sezonunun kapanmasına  kısa bir süre kala yönetime gelmeleri, 7 transferin onlardan önceki yönetim tarafından yapıldığı, 13 futbolcu ile kampa gitmeleri konularında yaptıkları açıklamalar mesnetsiz ve yanlıştır.
 
Bu konularla ilgili olarak;
Daha kongre karari alınmadan, kayserierciyes spor maçı sonrası 24 aralık 2012 tarihinde, o dönemde görevde bulunan yönetimimizle, sayın vali ve şuan
yönetimde bulunan bazı yöneticilerle polisevinde yapılan görüşmede, kongre tarihi ve daha birçok konuda ortak bir mutabakat sağlanmış ve o dönemde bu görüşme basın aracılığıylada kamuoyuna duyurulmuştu.
Bu görüşme neticesinde alinan kararlar ile şuan yönetimde bulunan yöneticilerin bazıları, resmi olarak görevde bulunumuyor olsalar da, kongre
ile göreve geleceklerini bildikleri için gayri resmi olarak kulübün transfer
ve diğer işleri ile ilgili görüşmelerini ve işlemlerini yürütmeye başlamışlardı. Yani yönetim aslında gayrî resmi olarak onlardaydı. Bundan dolayıdır ki; kendileride takımla birlikte kampa gitmişler ve bütün kamp olaylarını ve oradaki işleri kendileri organize etmişlerdir. Şimdi neden kalkıp takım sadece
13 kişi ile kampa gitti diyorlar. Buna anlam veremiyoruz..! Çünkü takımın kampa neden 13 kişi ile gittiğinin cevabı kendilerinde, bunu bizde merak ediyoruz..! Ayrıca yine açıklamalarında belirttikleri gibi, 7 transferin bizim tarafımızdan yapıldığını söylemelerine yanlış kelimesinin çok hafif kaldığını
düşünüyoruz..! O dönemde yapılan, 1 transferde bile bizim imzamız varsa
buyursunlar imzalarımızı , sözleşmeleri veya belgeleri göstersinler..! Bütün transferler kendileri tarafından yapılmıştır. Sanırım içinde bulundukları zor durumdan dolayı bir takım konuları karıştırmaya başladılar artık..!
Zaten bu takımın en fazla 4 transfere ihtiyacı varken 14 transfer yapılmasını hem bir urfalı hemde urfasporlular olarak anlayabilmiş değiliz..!
Transfer listelerindeki bazı futbolcuların başka takımlarla anlaştıkları beyanları ile ilgili olarak ta, yine az öncede belirttiğimiz gibi daha ilk sezon bitmeden ve kongre kararı alınmadan bile şuan yönetimde bulunan yöneticiler resmi olmasa bile kulübün yönetimini üstlenmişler ve kulübün işleri ile ilgilenmeye başlamışlardı. Ve ayrıca 24 aralık tarihinde polıs evîndeki görüşmeden itibaren şuanki mevcut yönetimin, yönetime geleceğini o dönem yönetimde bulunan bizler ve kendileri biliyorlardı. Ve buna göre yönetim olarak hazırlıklarına başlamışlardı. Yani daha transfer sezonu başlamadan önce..!
Ayrıca kongreden önce kampa giderek futbolculara prim dağıtmalarıda bunun en önemli ispatıdır. Yani daha göreve gelmeden futbolculara prim dağıtıyorlar..! Peki şimdi neden, transfer listelerinde olan bazı futbolcuların başkaları ile anlaşmış olmalarına mesnetsiz bahaneler bulmaya çalışıyorlar anlayabilmiş değiliz..!
 
 
Şanlıurfa spor yönetiminin bu açıklamaları Göztepe maçı gibi bir maçın ardından yapması manidardır..!
Ve bu açıklamada yukarıda belirttiğimiz konularla ilgili bilgilerin yanlışlığı ve kamuoyunu bu mesnetsiz bilgilerle aydınlatmaları daha da manidardır..! Şuanki Şanlıurfa spor yönetimi , eski yönetimin bir sürü zorluklara rağmen, Şanlıurfaspor’u onlara 22 puan ve 11. Sırada ve deplasmanda namağlup bir
takım olarak teslim ettiğini unutmamalıdırlar..!
 
Şanlıurfa'nın ve Şanlıurfaspor'un, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu ve herkesin pozitif yaklaşımlar göstermesi gereken bir dönemde, yönetimin bu açıklamasını bir talihsizlik olarak nitelendiriyoruz. Bunlara rağmen Şanlıurfa sporun hepimizin olduğunun da farkında olarak, başka açıklamalar da yapmayı düşündüğümüz, Şanlıurfaspor daki alacaklar, onlara gönderdiğimiz ihtar ve diğer konularla ilgili bir takım açıklamaları, birlik ve beraberliği olumsuz etkilememesi adına ilerleyen zamanlara  bıraktığımızın bilinmesini istiyoruz. Yönetimde olduğumuz dönemde bütün imkansızlıklar içinde, bizim en kötü hedefimiz bile, her ne kadar Şanlıurfaspor'a Play off oynatmak olduysa da, şuanda Şanlıurfa sporu küme düşürmemek için birlik olmamız gerektiğinin de bilincindeyiz ve yönetiminde bu bilinçte olarak konuşmalar ve tavırlar sergilemesi gerektiğini düşünüyoruz.
Gerektiği zaman şuan ki yönetimin bütün sorularına veya eleştirilerine kamuoyu önünde cevap vermeye ve her şeyi konuşmaya hazır olduğumuzu da bilmelerini isteriz.
 
Ama bütün bunlara rağmen, şuanın birlik ve beraberlik zamanı olduğu
unutulmamalıdır.! Kritik bir süreçten geçiyoruz. Böyle bir süreçte herkesin
sağduyulu olması gerekiyor. Bu anlamda bundan sonraki tüm maçlarda yönetimîn ve herkesin
bu birlik ve beraberliğe katkı sağlayacak yaklaşımlarda bulunması gerekir.
 
Şanlıurfaspor eski yönetim kurulu
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49