Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor Ekrem Dağ ile anlaştı
Şanlıurfaspor, Gaziantepspor'dan Ekrem Hayyam Dağ ile prensip anlaşmasına varmış olup, yarın sözleşme imzalayacak
Yarın sözleşme imzalayacak olan Ekrem Hayyam Dağ, (02.08.2014 ) Cumartesi günü takımın kampına katılarak idmanlara başlayacak
Ekrem Dağ Kimdir?
Mardin'de doğan ve 7 yaşında iken ailesiyle birlikte Avusturya'ya göç eden Ekrem Dağ, kariyerine Avusturya takımlarından SV Leibnitz'de başladı. 1997 yılında Avusturya'nın önemli spor kulüplerinden Sturm Graz'a geçti. 2000-01 sezonunda ise bu kulüpte profesyonel futbola başladı. 2005'e kadar formasını giydiği takımda bir lig ikinciliği bir de kupa ikinciliği dışında önemli bir başarı göremedi. Takımın önemli oyuncularından olan Dağ, 2004-05 sezonunda daha az forma şansı bulmaya başlamışken, 2005'te ülkesine geri döndü.
2005'ten sonra Gaziantepspor'a transfer olduktan sonra bu takımda 83 maçta 7 gol atmıştır. Gittiği her takımda istikrarlı bir grafik çizen futbolcu, Haziran 2008 tarihinde Gaziantepspor'dan Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne transfer olmuştur. 17 numaralı formayı giymektedir. Hırslı bir oyuncu olması en büyük avantajıdır. Normalde sağ kanat gerçek pozisyonu olmasına rağmen sol kanat, defansın sağı ve solu olmak üzere farklı pozisyonlarda oynayabilmektedir. Sessiz ama mücadeleyi seven bir futbolcudur. Beşiktaş'ta ilk golünü Gençlerbirliği'ne atmıştır. 2008-2009 sezonunda Beşiktaş'la hem lig şampiyonluğu hem de Türkiye kupası kazanma mutluluğunu yaşamıştır.İki özel hayranı ona ED17 lakabını takmıştır.
Ekrem Dağ Beşiktaş ile 2 yıllık (2012-2013 sezon sonuna kadar) anlaşma yaptı. Anlaşma karşılığında Ekrem yıllık 800.000 TL garanti ücret ve 30.000 TL maç başı ücreti alacaktır.[1] 2012-13 sezonu başlamadan önce kulüple olan sözleşmesi feshedildi. Adı Trabzonspor ile de anılan Ekrem Dağ, kısa bir süre sonra eski kulübü Gaziantepspor'a transfer oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49