Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor durmak bilmiyor
Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Şanlıurfaspor, yaptığı çift antrenmanla çalışmalarına devam etti.
Düzce Topuk Yaylası Fenerbahçe tesislerinde hazırlıklarına devam eden sarı yeşilli ekipte, Cihat Arslan bu kez futbolcularına uyarılarda bulundu.
Akşam saatlerinde yapılan antrenmanda futbolcular tam çift kale maç yaparak hazılrıklarını sürdürdü.
Teknik Direktör Cihat Arslan nezaretinde 2 saat süren antrenmanda futbolcular önce düz koşu yaptı. Düz koşunun ardından Kaleciler Kalci hocası Fevzi Layiç gözetiminde ayrı çalışırken, diğer futbolcular ise kısa bir süre fizik kondisyon sonrasında ise yarı alanda çift kale maç yaptı.Teknik Direktör Cihat Arslan'ın sık sık oyunu durdurarak futbolcularına uyarılarda bulunması dikkatlerden kaçmazken, çift kale maçında ardından antrenman açma germe hareketleri ile son buldu.
Öte yandan Teknik Ekip ve kulüp çalışanları antrenman sonrası Voleybol oynayarak günün stresini üzerlerinden attıkları görüldü.
Onur Akbay: "Burada heskes istekli"
Antrenman sonrası Kampı değerlendiren Şanlıurfaspor'un tecrübeli stoperi Onur Akbay, kampın çok iyi geçtiğini ve sezona iyi hazırlanmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.
Onur Akbay, "Öncelikle Topuk Yaylasından tüm Şanlıurfalılara selamlarımı iletiyorum. Kapmla ilgili olarak ise gayet verimli bir şekilde geçiyor. Herkes istekli herkes olumlu. Arkadaşlık ortamıda daha üst düzeyde diyebilirim. Zaten yöneticilerim olsun Belediye başkanlarımız olsun bizleri yanlız bırakmıyor. Hepsinden olumlu destekler görüyoruz, buraya gelip bizi ziyaret ediyorlar. Hep moral ve motivasyonumuz üst düzeyde oluyor. Umarım biz bunu sahaya yansıtmaya çalışırız. Önemli olan Lig olduğu için lige yansıtırız. Herkesin hedefi olan taraftarlar, yönetim, futbolcular, hocalarda dahil olmak üzere herkesin isteği olan Şampiyonluğa ulaşırız diyorum. Burdan Tüm Şanlıurfa'ya sevgilerimi selamlarımı iletiyorum, bizi sezon sonuna kadar desteklesinler" diye konuştu.
Veli Kızılkaya: "Çalışmalar çok iyi gidiyor"
Bir diğer futbolcu Veli Kızılkaya ise, Kampta bir aile ortamınıon oluştuğuna dikkat çekerken, "Bizim açımızdan güzel bir arkadaşlık ve güzel bir aile ortamı oluştu. Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Burasıda çalışmaya çok müsait bir ortam, inşallah sezona çok iyi hazırlanmak istiyoruz" dedi.
Simon Zenke'den Şanlıurfalılara ilginç mesaj
Şanlıurfaspor'un Nijeryalı futbolcusu Simon Zenke, Şanlıurfalılara Şampiyonluk mesajı gönderdi. Antrenman sonrası Takım arkadaşlarından öğrenmiş olduğu Kürtçe ve Türkçe kelimelerden oluşan mesajında selam gönderen Zenke "Nasılsınız, iyimisiniz, Şanlıurfaspor Şampiyon" diyerek taraftarlardan destek istedi.
Şanlıurfaspor Milli takıma karşı
Şanlıurfaspor bugün Kocaeli Kartepe'de kampta bulunan Kuveyt A Milli takımım ile özel bir maç yapacak.
Düzce Topuk yaylasında oynanacak karşılaşma saat 17:00'de başlayacak.
Teknik Direktör Cihat Arslan'ın futbolcularını daha iyi görmesi açısından sarı yeşilliler için ciddi bir sınav olacak.
Arslan idaresindeki Şanlıurfaspor kamp boyunca iki hazırlık maçı oynamış ve Kasımpaşa ile 1-1 Adanaspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Sarı Yeşilli ekip, Kuveyt ile üçüncü hazırlık maçını oynayacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48