Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor'da  Başkan Emin Yetim Oldu

2.lige düşen Şanlıurfaspor da yeni sezon öncesi alınan kongre kararı sonrası bugün olağan üstü kongre yapıldı. Kongrede tek liste ile seçime gidildi. Emin Yetim başkanlığında hazırlanan yönetim listesi oyların çoğunluğu ile kabul edildi. Kulüp Emin Yetim ile yolda devam kararı aldı.

Şanlıurfaspor olağan kongresinde yeni kulüp başkanını seçmek için saat 10.00 itibariyle Haliliye ilçesi Esentepe Mahallesindeki Büyükşehir Belediyesi Konferans salonunda delegeler bir araya gelmeye başladı. kongrede Yaklaşık bin 100 delege oy kullanacak, Ahmet Nacak başkanlığında divan kurulu oluşturuldu. Divan kurulu üyeleri de Mehmet Nur Şahin ve İbrahim Halil Karadağ oldu. Kongrede okunan raporlarda 60 milyon devralınan borcun 32 milyona düşürüldüğü belirtildi.

Kongreye Şanlıurfa Valisi Göngör Azim Tuna, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa OSB Müdürü Yunus Emre Aksu ve delegeler katıldı.

Şanlıurfaspor'un daha önceden bazı kişiler tarafından hukuksuzca maddi sorunlar yaşadığını söylemesine rağmen hiçbir çalışma ve önlem alınmadığını ifade eden Mehmet Cafer, Şanlıurfaspor'un siyasete kurban gittiğini söyledi. Kendisine söz hakkı doğan fahri Başkan Mehmet Ekinci'de konunun doğru olmadığını söyledi. Karşılıklı söz alınarak cevap verdi. akımın zor durumda olduğunu bu yüzden takıma sahip çıktıklarını belirten Ekinci, eski yönetici borçları hariç 7 buçuk milyon civarında bir borcun olduğunu ifade etti. Şanlıurfasporun kentin markası olduğu vurgulayan Ekinci destek veren herkese teşekkür etti.

Kongrede tek liste ile seçime gidildi. Emin Yetim başkanlığında hazırlanan yönetim listesi oyların çoğunluğu ile kabul edildi. Kulüp Emin Yetim ile yolda devam kararı aldı.

Emin Yetim Ahmet Ekinci Ömer Kapaklı Celâl Yıldız Ahmet Kaplan İsmail Güven Reşit Yıldız Ibrahim Kubat Cihan Canbeyli Yunus Emre Aksu Hasan Kaya Reşat Toprak Mehmet Büyükfırat Ahmet Bulut Giray küçük

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49