Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor da alt yapı için seçmeler başladı
Şanlıurfaspor alt yapı seçmeleri başladı 600 sporcu seçmelere katıldı.

Şanlıurfa spor kulübü altyapıdan sporcu yetiştirmek amacıyla  10-18 yaşları arasında 600 aday sporcu GAP Arena Stadı bitişiğindeki sentetik sahada altyapı seçmelerine katıldı. 
 
GAP Arena Stadı bitişiğindeki sentetik  Saat 09.30’da başlayan seçmeler Şanlıurfa spor Kulüp Başkan Vekili Uğur Büyükhatipoğlu’nun katılımıyla devam etti. Seçmelere büyük ilgi gösterilmesinden memnun olduğunu kaydeden Büyükhatipoğlu, “Şanlıurfa spor’un 2013-2014 yılları için alt yapıyı güçlendirme ve kurumsallaştırma çalışmaları devam ediyor dedi”

Dereceye giren futbolcular Şanlıurfa spor Futbol Okulu ve Futbol Akademisi’ne girmeye hak kazanacak. Seçmeler akşam saatlerine kadar devam ediyor

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48