Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor

Bu haber kez okundu.

ŞANLIURFASPOR ÇİFT İDMAN YAPTI
PTT 1. Lig’in 28. Haftasında deplasmanda Göztepe ile oynayacak olan Şanlıurfaspor, günü çift idmanla tamamladı.
Sarı-Yeşilliler, GAP Vadisi’nde sürdürdüğü günün ilk çalışmasını sabah saat 10.00’da yaparken, ikinci antrenmanını da saat 16.00’da gerçekleştirdi.  Teknik Direktör Raşit Çetiner nezaretinde yapılan hazırlıklarda; düz koşu, 5’e 2 pas çalışması, şut çalışması, koordinasyon ve çabukluk çalışması yaptı.
Teknik Direktör Raşit Çetiner, antrenmanda hata yapan futbolcularını sık sık uyardı. Ayrıca futbolcuların da antrenmanda hırslı oldukları gözlenildi.
Bu arada milli takımlarından dönen Sankoh ile Bangura da antrenmana katıldı.  Takımdan ayrı çalışan iki futbolcu, antrenmanda sık sık düz koşu gerçekleştirdi. Yine milli takımında bulunan bir diğer oyuncu Tisdell’in ise, yarınki antrenmana katılacağı bildirildi.
Öte yandan antrenmanı Şanlıurfaspor İkinci Başkanı Maruf Güneş, Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen ve Tesis Sorumlusu Vedat Bucak da takip etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49