Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor Çalışmaları Başladı
PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, kamp çalışmaları kapsamında Kartepe'ye gelerek ilk çalışmalara başladı
Teknik direktör Raşit Çetiner, yaptığı açıklamada, ilk etap kamp çalışmaları kapsamında Kartepe’ye geldiklerini belirterek, sezon için yeni bir takım kurduklarını söyledi.
 
İlk etap çalışmalarında güç geliştirme ve hazırlık maçı yapacaklarını ifade eden Çetiner, "Şanlıurfaspor bu yıl, geçen seneden daha farklı hedefler için mücadele edecek. Buna göre hazırlıklarımızı yapıyoruz. Yönetim kurulu başkanımız ve üyeleri bize yardımcı oluyor. Burada rahat çalışabileceğimizi düşünüyoruz" diye konuştu.
 
Çetiner, Kartepe’de iki etap kamp çalışmalarını da gerçekleştireceklerini dile getirerek, bu çalışmalarda ise daha fazla taktik çalışarak hazırlık maçları oynayacaklarını kaydetti.
 
Maçların durumuna göre üçüncü etabı değerlendireceklerini belirten Çetiner, "Kadromuza dahil olacak yeni oyuncular var. Kaleci, stoper, sol bek, orta saha, sağ ön ve arkasına futbolcular aldık. Belirlediğimiz mevkilere takviyeler yaparak kadromuzu güçlendireceğiz" ifadesini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49