Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor Bodrumu 1-0 Yendi

Topkapı Palas otel antrenman sahalarında oynanan ve Tüm futbolcuların görev aldığı karşılaşmanın başından sona kadar Şanlıurfaspor'un üstün bir futbol oynadığı göze çarptı.

İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısının 71. dakikasında ara pas ile kaleci ile karşı karşıya kalan Halil İbrahim Tuna plase bir vuruşla topu filelere gönderdi ve maç bu skorla sona erdi. İkinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdüren sarı yeşilli ekip bir yandan da hazırlık maçlarına devam ediyor. Şanlıurfaspor ilk hazırlık maçında rakibi Erokspor'u yine 1-0 mağlup etmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48