Öne Çıkanlar mıllı bırlık ve kardeslık Yine Halkın İçinde eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor Antalya’ya hazırlanıyor
PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Antalyaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.
 
İlk haftayı Adanaspor galibiyeti ile kapatan sarı yeşilli ekip, 2. Hafta deplasmanda karşı karşıya geleceği Antalyaspor maçına GAP Vadisi tesislerinde hazırlanıyor.
 
Hafta sonu Gaziantepspor ile hazırlık maçı yapan Şanlıurfaspor’da oynanan futbol teknik heyeti sevindirirken, aynı futbolun Antalyaspor karşısında da devam etmesi için Teknik Direktör Cihat Arslan futbolcularını aşılıyor.
 
Bugün sabah antrenmanında hazırlıklarına devam eden sarı yeşillilerde idmana Gaziantepspor maçında sakatlanan Kenan Karışık katılmazken, tüm futbolcular idmanda yer aldı.
 
Teknik Direktör Cihat Arslan nezaretinde yapılan sabah antrenmanında futbolcular genelde dayanıklılık çalışması yaparak antrenmanı bitirirken, akşam yapılacak antrenmanda ise top ile çalışmalar yapılacak.
 
Gaziantepspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Kenan’ın kaburgasında sorun olduğu ve yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacağı kulüp doktorları tarafından belirtilirken, yine aynı maçta sakatlanarak oyundan çıkan Göksu’nun ise, sakatlığının ciddi olmadığı ve antrenmanlara katıldığı belirtildi.
 
Öte yandan Şanlıurfaspor, Antalyaspor maçı hazırlıklarına Perşembe gününe kadar kendi tesislerinde devam ettikten sonra, Antalya’ya hareket edecek ve çalışmalarına burada devam edecek

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49