Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor Altıparmak ile anlaştı
Teknik Direktör arayışına giren sarı yeşilliler aynı gün Mehmet Altıparmak ile görüşerek anlaşma sağladı. Altıparmak bu sabah şehre gelerek yöneticiler ile görüştü ve anlaşma sağlandığı belirtildi.
Teknik direktörlük kariyeri
Futbola vedasından hemen sonra teknik direktörlük yapmaya karar verdi ve ilk antrenörlük deneyimini olarak Denizlispor'da oynadığı dönemde teknik direktörlüğünü yapan Ümit Kayıhan'nın yanında Kocaelispor'da yardımcı antrenörlük yaparak yaşamıştır. Bu görevinde yarım sezon kaldıktan sonra 2006-2007 sezonu'nun kalan kısmı için Kartalspor'da teknik direktörlük görevine getirildi. Kartalspor'da görevi üstlendiğinde takım düşme hattında bulunuyordu. Buna rağmen Mehmet Altıparmak ile Kartalspor sezonun kalan kısmını oldukça başarılı geçirip ligi ikinci sırada bitirip 1. Lig'e yükselmeyi başarmıştır. Bunun ardından Kartalspor'u bir buçuk sezon daha çalıştırdıktan sonra takımdan ayrılıp sezonun kalan kısmını Tarsus İdman Yurdu'nu çalıştırmıştır.
2009-2010 sezonunda Konya Şekerspor takımının teknik direktörlüğünü yaptı ve bu görevinde bir buçuk sezon kaldıktan sonra 2010-11 sezonunun ortasında istifa etti.
Aynı sezonunun illerleyen haftalarında teknik direktör arayışında olan Altay'a transfer oldu.[1] Lig'de kalma mücadelesi veren Altay'a sezon sonuna kadar ligde kalma şansını koruyabilsede ligden düşmeyi engelleyemedi. Genede takım üzerinde oluşturduğu olumlu etki göz önünde bulundurularak sözleşmesi bir sezonluğuna uzatıldı.[2] 30 Kasım 2011 tarihine bu görevinden istifa ettiğini açıklamıştır.19 kasım 2012 tarihinde ise Yeni Malatya Sporun Teknik Direktörlüğüne getirildi. 

Şanlıurfaspor yönetiminden yapılan açıklamada,
Teknik Direktör Ünal Karaman’ın istifasından sonra boşalan kulübümüz teknik direktörlüğü için Teknik direktörlerle görüşmelerimiz devam etmektedir.
Yönetim kurulumuz, Şanlıurfaspor’un menfaatleri ve başarısı için elinden geleni yapmakla birlikte bugün Mehmet Altıparmak ile görüşmüş olup, herhangi bir resmi sözleşme imzalanmamıştır. İlerleyen saatlerde diğer Teknik direktörlerle görüşmeler yapacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49