Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor 3 puana kenetlendi
 Lig'in 3. Haftasında GAP Arena da Kahramanmaraşspor konuk edeceğimiz maçın hazırlıklarına start veren Şanlıurfaspor tam kadro GAP Vadisi tesislerinde yapıyor

PTT 1. Liginden süper ligi hedefleyen Şanlıurfaspor ligde oynadığı 2 maçtan galibiyet alamadı. Şanlıurfaspor Teknik Direktörümüz Raşit Çetiner ve Yardımcıları yönetiminde basına açık yapılan çalışma 2 saat sürdü.

Sarı-yeşilli ekibimiz Lig'in 3. Haftasında kendi evinde Gap Arena’da Kahramanmaraşspor konuk edeceği maçın hazırlıklarını start vererek tam kadro GAP Vadisi tesislerinde hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Dayanıklılık ve pas çalışması yapan Şanlıurfaspor, idmana ısınma koşularıyla başladı. Dar alan çalışması sonrası yarım sahada yapılan çift devreli maçla idman sona erdi.

BANAHANE’NİN DURUMU İYİ

Takımla birlikte  idmana başlayan Banahane, takımdaki diğer futbolculardan ayrı olarak düz koşu ile çalışmalarını sürdürdü.

Sahalara ne zaman döneceği konusunda merakla beklenen cevap Teknik Direktör Raşit Çetiner’den geldi. Çapraz bağlarında zedelenmenin olduğunu belirten Çetiner, “Banahane fitnees ve havuzda çalışmalarına devam ediyordu. Bugün de takım arkadaşlarıyla birlikte GAP vadisine geldi. Düz koşu ile çalışmalarını sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde tekrar doktor kontrolünden geçtikten sonra durumu netleşecektir.” dedi.

İdman öncesi Teknik Direktörümüz Raşit Çetiner, futbolcularımızdan Onur Güney ve Abdulhamit Yıldız kısa bir açıklamada bulundu.

TARAFTARLAR TAKIMDAN GALİBİYET BEKLİYOR

PTT 1. Liginde şampiyonluk mücadelesi veren ve ligde oynadığı 2 maçtan beraberlikle ayrılan Şanlıurfaspor taraftarları takımlarından galibiyet bekliyor. Ligde oynadıkları 2 maçta 4 puan kaybeden Şanlıurfaspor bu hafta Kahramanmaraşspor karşısında sahaya galibiyet için çıkacak.

İç ve dış sahada takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlar bu hafta oynayacakları Kahramanmaraşspor karşısında takımlarından galibiyet istiyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49