Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor 3-1 Karaköprüspor
 PTT 1. ligi ekiplerinden Şanlıurfaspor BAL ligi ekiplerimizden Karaköprü Belediyspor ile oynadığı hazırlık maçını 3-1 kazandı....

PTT 1. Liginde şampiyonluk mücadelesi veren ve milli maç nedeniyle maçlara bir haftalık ara verilmesinden sonra Şanlıurfaspor BAL ligi takımlarımızdan Karaköprü Belediyespor ile yaptığı hazırlık maçıyla değerlendirdi.

GAP Vadisinde Şanlıurfaspor ile Karaköprü Belediyespor arasında oynanan müsabakayı Ekrem gerginci yönetti. İlk yarıyı Berkin 25 Dk. Attığı golle Şanlıurfaspor 1-0 önde tamamladı.

Maçın ikinci yarısında Kemal Tosu’un 65. Dk. attığı golle Karaköprü Belediyspor durumu 1-1 yaptı. Maçın 70. Dk. Şamlıurfaspor Yasin’in penaltıda attığı golle durumu 2-1 yaptı. Şanlıurfaspsor oyunda kopmayarak 70. Dk. Yunus Emre’nin şık gollü ile maçı Şanlıurfaspor 3-1 kazandı.

Şanlıurfaspor 14 Eylül Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı lider İstanbul Büyükşehir Belediyespor Galatasaray ile oynadığı maçı 3-1 kaybetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49