Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor 1461’e hazır
 Şanlıurfaspor, 1461 Trabzon maçı hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi

Son idmanını yapan sarı yeşillilerde eksik futbolcu bulunmazken, Teknik Direktör Ömer Can Göksu futbolcularını sürekli rehavete girmemeleri konusunda uyarıyor.

GAP Arena stadında yapılan son idmana tüm Futbolcular katılırken, futbolcuların neşeli ve moralli oldukları gözlendi.

Geçen hafta Gaziantep’ten galibiyet ile dönen Şanlıurfaspor, idmanda 1461 Trabzon maçının provasını yaparken, Göksu, futbolculara gol çalışması yaptırdı.

2 Kasım Cumartesi günü GAP Arena stadında başlayacak olan maçın önemine dikkat çeken Göksu, rakibin gençlerden oluştuğunu ve koşan bir ekip olduğunu belirtti.

Göksu, “Karşımızda çok koşan ve mücadele eden bir ekip olacak, çok zor bir maçın bizi beklediğinin farkındayız ciddiyetle maça çıkmazsak sıkıntı yaşayacağımız bir karşılaşma olur, rakibe saygı duyarak kendi oyunumuzu oynayacağız” dedi.

Şanlıurfaspor Sportif işler sorumlusu İbrahim Güllüoğlu ise maçla ilgili olarak kazanmaktan başka şansımız yok dedi.

Güllüoğlu, Şanlıurfaspor, Bolu maçı kazasından sonra çabuk toparlandı ve deplasmandan galibiyet ile döndü, bu maçada futbolcuların önem vermesini bekliyoruz, çok kaliyeti olan ekibimizin bu maçtan galibiyet ile ayrılacağına inanıyoruz” dedi.

Öte yandan GAP Arena stadında saat 19:00’da başlayacak karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek, Özkahya’nın yardımcılıklarını ise, Serkan Gencerler ve Cemal Bingül yapacak. Karşılaşmanın 4. Hakemi ise Sefa Demir

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49