Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor 1-0  Yeni Malatyaspor
 Polatlı ilçe stadyumunda gerçekleşen ‘ lü turnuva'da Şanlıurfapor,  Yeni Malatyaspor, Şekerspor ve Galatasaray A2 takımlarının katıldığı müsabakalarda ilk maç olan Şeker spor- Galatasaray A2 takımını normal süresi 1-1 biten maçta penaltılarda 5-3 mağlup ederek ilk finalist oldu günün 2.maçında Şanlıurfaspor -Yeni Malatyaspor'u 1-0 yenerek finale yükseldi pazar günü final maçında ev sahibi şeker spor ile final da karşılaşacak kazanan takım turnuvanın galibi olacak ve kupayı alacak .

Şekerspor başkanı maç sonrası turnuvaya katılan takımlara teşekkür ederek plaket takdim etti Şanlıurfaspor'un Plaketini Yöneticimiz Feridun Geçgel teslim aldı.

Şanlıurfaspor Malatyaspor maçına hızlı başladı ve 1 dakikada Volkan Okumak' ın Golü İle 1-0 öne geçti ve bu dakikadan sonra oyun iki takımın orta alan mücadele şeklinde geçti maçı az sayıda Şanlıurfaspor taraftarı takip etti.maç Şanlıurfapor'un 1-0 üstünlüğü ile sone erdi.

Şanlıurfaspor Eski Kaptan ve Oyuncusu Kaleci Mutlu Yılmaz Şekerspor Kaleci Hocası Olarak Görev yapıyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49