Öne Çıkanlar ümgeneral Koç Şanlıurfada Şanlıurfada Yağmur Bereketi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi gıda

Bu haber kez okundu.

Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor

Ligde maddi sıkıntılar yüzünden transfer yasağı olan Şanlıurfaspor lige -15 puanla başladı. Bir yandan maddi sıkıntılarla, bir yandan rakiplerle boğuşan 50 yıllık koca çınar hiç bu kadar zorlu ve sıkıntılı bir sezon yaşamamıştı.

Ligde oynadığı 25 maçta galibiyeti bulunmayan ve haftalar önce kümeye düşmesi kesinleşen Şanlıurfaspor çıktığı İstanbul Sancaktepe deplasmanında hiçbir varlık gösteremeyen Şanlıurfaspor 5-0 mağlup oldu.

İlk yarıyı 3-0 geride tamamlayan Şanlıurfaspor ikinci yarıda Sancaktepespor takımının ataklarına cevap veremeyerek kalesinde gördüğü gollerle sahadan 5-0 mağlubiyetle ayrıldı.

Maça hızlı başlayan ev sahibi takım Sancaktepespor maçın 9. Dakikasında Melik Derin’in attığı golle 1-0 öne geçti.

Golden sonra ataklarını sıklaştıran Sancaktepe maçın 15. Dakikasında Can Erdem’in attığı golle durumu 2-0 yaptı. Maçın 32. Dakikasında oyunu istediği gibi yönlendirmeye başlayan Sancaktepespor Behlül Aydın ile 3-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında Sancaktepespor’un golleri devam etti. Maçın 50. Dakiaksında tekrar sahneye çıkan Can Erdem ile durumu 4-0 yaptı.

Maçın 63. Dakikasında Ahmet Sivri’ın attığı golle duurmu 5-0 yapan Sancaktepespor maça noktayı koydu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49