Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi urfa haber

Bu haber kez okundu.

Şampiyonlar kupayı getirdi
2015-2016 Futbol Sezonu U17 ligini namağlup şampiyon olarak tamamlayan Karaköprü Belediyespor şampiyonluk kupasını Başkan Baydilli’ye getirdi.
2015-2016 Futbol Sezonu U17 liginde son hafta Urfagücüspor’u 8-1 gibi farklı bir skorla yenerek namağlup şampiyon olan Karaköprü Belediyespor U17 takımı şampiyonluk kupasını Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye takdim etti.
Sporcuları makamda ağırlayan Başkan Baydilli, sporcular ve yöneticilerle bir süre sohbet ederek, kazandıkları başarıdan dolayı U17 takımına teşekkür etti.
Başkan Baydilli: “Her zaman onların yanında olacağız”
Şanlıurfa’yı bölgede iyi bir şekilde temsil etmelerini isteyen Başkan Baydilli, “2015-2016 futbol sezonundan U17 takımızın şampiyon olarak Şanlıurfa’mızı bölgede temsil etme başarısını gösterdi. Biz bu başarıdan dolayı U17 takımıza teşekkür ediyoruz. Bugünde kazandıkları kupayı bize takdim ettiler. Ben U17 takımımızın Şanlıurfa’mızı en iyi şekilde temsil edeceğine inancım tamdır. Şanlıurfa’mız futbolda da bu gençlerle en iyi yere geleceğine inanıyorum. Biz her zaman Karaköprü Belediyesi olarak onların yanında olacağız. Onlarda bugün bize söz verdiler. Kendilerini bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.
Başkan Baydilli’nin konuşmalarının ardından Karaköprü Belediyespor U17 takımı kaptanı Süleyman Yeşilkaya şampiyonluk kupasını Başkan Baydilli’ye verdi. Başkan Baydilli, daha sonra U17 takımı futbolcuları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49