Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Şaka’dan Şanlıurfaspor nereye gidiyor!
 Urfa spor Eski Bşk. Vekili, Genel Kurul Delegesi İş Adamı Osman ŞAKA'dan Urfaspor'da yaşananlara sitemli açıklama

.ŞAKA açıklamasında şunları söyledi:Dün Şanlıurfa spor taraftar derneklerinden birinin başkanı ile sohbet ettim.Bildiğiniz üzere 2007/2008 sezonu sonrası 24 sözleşmesi devam eden futbolcu,(yaş ortalaması 27 ve 6 Şanlıurfalı) 240 milyar para , alınan bir otobüs ve yeni yapılan çim saha ile birlikte o dönem yapılan genel kurulda yönetici arkadaşlarımızın çoğunluğunun bulunmasıyla genel kurul delegeleri huzurunda bilançoları gelir ve gideri açıklayarak borçsuz bir kulüp bıraktık.O günden bu güne dek Şanlıurfaspru genel kurul delegesi arkadaşlarımız gibi uzaktan izledim.

Takım sportif bir başarı göstererek Kemal SARAÇOĞLU ve yönetimince PTT birinci lige taşındı. Yeniden bu arkadaşları tebrik ediyor kutluyorum.Malumunuz mevcut yönetimin nasıl oluşturulduğu ve göreve geldiği şanlıurfa spor kamuoyunca biliniyor.1.5 yıl sonrası yapılacak olağan genel kurul öncesi aldığım duyumlar gereği basın aracılığı ile olağan genel kurula bir ay süre kalmışken delege yazılımının "ahlaki " olmadığını ve kulübün borcunun ne kadar olduğunu sordum.Mevcut yönetimden yanıt veren olmadı.olağan genel kurul yapıldığında görüldü ki 45 yıllık tarihinde geçmişten günümüze dek gelen yönetimlerin hepsinin yazdığı genel kurul delegesi 450 iken mevcut yönetimce bu delegelerden 114 ü genel kurul delegeliğinden düşürülmüş,tüzük yasal olmayan bir şekilde çiğnenmiş ve dikkat 45 yıllık yarinde kimsenin yapamadığını fethi ŞİMŞEK yönetimi bir ayda 540 yeni genel kurul delegesi kaydetmiş.(oysa tüzük mevcut delegenin yüzde onu oranında delege yapılmasını öngörüyor) Gelelim olağan genel kurul da yaşananlara; gelir gider salt yuvarlak kelimelerle açıklanmış 1.5 yılda 30 milyon harcanmış 18 milyon gelir 12 milyon borç var denilmiş bu 12 milyondan 4 milyonu mevcut yönetimin alacağı diğer 8 milyonun kime borç olduğu açıklanmamıştır. ilginçtir bilançolar gelir gider belgelendirilmeden divan başkanı (Hüseyin Ötegeçili) ibraya sunmuş ve bu 30 milyonu ibra ettirmiştir.

şimdi buradan bir çift sözde sevgili dostum ÖTEGEÇİLİ'ye bu paranın nereye,nasıl,kime,niçin harcandığını biliyor mu? Vicdanen rahat mı? Eminim bilmiyordur. mevcut yönetimin harcamalarını bilmeden belgelendirmeden genel kurul a bilgi vermeden ibra ettirmek "ahlaki”midir. Özetle Fethi ŞİMŞEK kendisi ile yüzleşmelidir.yüzleşmekten korkmamalıdır.30 milyonun hesabını bugün vermesen de günü geldiğinde vermelidir/verecektir.Eğer 45yıılık Şanlıurfadpor tarihini irdelemiş olsaydı sayın ŞİMŞEK böylesi bir olağan genel kurul yapılmayacağını bilirdi.45 yıllık kulübün olağan genel kurullarında şeffaflık hesap verilebilirlik kültürü oluşmuş olduğunu götürdü.Bu kulüp çok kötü de idare edilmiş olabilir çok iyide yönetilmiş olabilir ancak tarihinde hiç bir zaman hesaptan bilançodan ve yapılacaklardan/yapılanlardan genel kurul üyeleri başta olmak üzere Şanlıurfaspor kamu oyu bilgilendirilmiştir.Fethi şimşek Şanlıurfaspora "en ve ilk"leri kötü anlamda yaşatan konumdadır .en borçlu,ilk kez 540 delege yazılımı.ilk kez olağan genel kurulda hesap vermeme.Şimdi soruyorum bütün genel kurul delegesi arkadaşlara basına spor kamuoyuna sayın şimşek kendi şirketlerini veya firmalarını böylemi yönetiyor?sanmıyorum.Birde unuttuğu bir şey daha var Şanlıurfaspor "beyaz yakalılar" yönetiyor olabilir ama beyaz yakalıların değildir.siz ne kadar kendi güdümümüzde delege yazarsanız yazın Şanlıurfasporun doğal delegesi ve biricik sahibi türbindeki Şanlıurfalıdır.

Eğer bu takımı bu şehri biraz seviyorsanız çok geç olmadan kendinizle yüzleşin.Sizin ve yönetiminizin genel kurulda sergilediği duruş sizin güvenirliğinizi Şanlıurfaspor kamuoyu gözünde yitirmiştir.Bu şehrin takımını bir Kocaeli , bir VAN ,bir Siirt durumuna düşürmeye vicdanınız el vermemelidir.Şanlıurfalı sizden sportif bir başarı beklemiyor sadece ve sadece takımı aldığınız konumda günü ve zamanı geldiğinde bırakmanızı istiyor..Benden size dostça bir öneri çıkın Şanlıurfaspor kamuoyu önüne ; ben ve yönetimim bu takımı borçsuz bırakacağız diye taahhütte bulunun Şanlıurfaspora gönül verenler sizi alkışlasın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49