Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Şahin, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Şanlıurfalı işadamı Hasan Şahin bir otel'de basın mensuplarıyla bir araya geldi. Şahin Şanlıurfaspor'un kapanmaması için kendisine destek verildiği takdirde güçlü bir yönetim kurarak güçlü bir kadro kurup Şanlıurfaspor'u tekrar 2 lige yükseltmek istediğini belirti.

Şahin, kendisine yönelik Anteplidir eleştirilerine yönelik açıklama yaptı. Şahin,”Çocukluğum Urfa’da geçti. Geçmişte Urfaspor’a talip olmuştum. Şu aşamada Urfaspor, 51 yıllık tarihinde 2 kez PTT 1. Mücadele etti, diğer durumlarda alt liglerde mücadele etti.”dedi.

Şahin, "Şanlıurfaspor’un 2-3 milyon euroluk borcu kapatılmıyor, daha fazla miktarda bir bütçe hazırlanarak alternatif bir takım oluşturmaya çalışıyorlar. O takımlarda aslı gibi olmuyor. Karaköprü Belediyespor’u da Antepspor örneği gibi bir çalışma içerisindeler. Urfa’da buna bir benzer bir çalışma yapılıyor edindiğimiz bilgi. Bu proje tutmaz. Yabancı oyuncu sorunu aylardır çözülemedi. Ben buradan iddia ediyorum aylardır uğraşıyorlar. Yabancı futbolcu noktasında, herkesin huzurunda Urfalı olarak ben yarım saat 15 dakikada 20 dakikada halledebilirim. Evet kendimi tanıtıyorum. Vali ve belediye başkanımız yarın sabah bana görev versinler, akşam mesai bitimine kadar yabancıları bitireceğim. Bir gün sonra da yerli futbolcuları bitireceğim . Bu çok basit yol. Gidecek beni de buradan bir şey belediye başkanına sesleniyorum. Hani belki ama böyle bir düşüncenin karaköprü belediyespor basından öğreniyorum. Bir de taraftardan duyuyorum, yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Yarın halk, belediye başkanımızın yakasına yapışır. Şanlıurfaspor'un 51 yıllık bir tarih var. Bir geçmiş var. Siz bunu silemezsiniz "dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49