Öne Çıkanlar sosyal medya sergı Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Bu haber kez okundu.

 Şahapoğlu'na doğum günü sürprizi
Karaköprü Belediyespor'da göreve geldiği günden sonra takımın başında çıktığı 9 maçı da kazanarak önemli bir başarıya imza atan teknik direktör Bedih Şahapoğlu'nun 59. yaş günü antrenmanda kutlandı. Karaköprü Belediyespor logosu şeklinde yapılan pastayla yapılan kutlamaya Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, yöneticiler, futbolcular ve kulüp çalışanları katıldı.
Bedih Şahapoğlu hocanın doğum günü nedeniyle kendisine böyle bir jest yapmak istediklerini söyleyen Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, "Hocamıza yeni yaşında ve hayatında sağlık, huzur ile futbol kariyerinde de başarılar diliyorum. Kendisine güveniyoruz, inşallah daha güzel işlere imza atacaktır" diye konuştu.
Doğum günü jesti için Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, yöneticiler ve futbolcularına teşekkür eden Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bedih Şahapoğlu, her haliyle çok güzel bir takımda bulunduğunu kaydetti. Teknik direktör Şahapoğlu kulüpte adeta bir aile ortamı bulunduğunu ifade ederek şunları ekledi: "Doğum günümüz nedeniyle Başkanımız, yöneticilerimiz ve futbolcularımız güzel bir kutlama hazırlamışlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Geldiğim günden beri çok güzel, birlik ve beraberliğin olduğu bir aile ortamındayız. Bu da beraberinde başarıyı getiriyor. İnşallah Adıyaman galibiyetiyle bu mutluluğumuzu artırmak istiyoruz."
 
Karaköprü Belediyesporlu futbolcular ise doğum günü hediyesi olarak Bedih Şahapoğlu'na hafta sonu oynayacakları zorlu Adıyaman maçında galip geleceklerinin sözünü verdiler.  Maçın öneminin farkında olduklarını söyleyen futbolcular alacakları galibiyetle hem şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşacaklarını hem de hocalarına güzel bir hediye vereceklerini belirttiler.
Öte yandan doğum günü olan takımın savunma oyuncularından Emin Aba'nın da doğum günü arkadaşları tarafından kutlandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49